ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

TFF 1. Lig’de hem maddi hem de manevi olarak çok zor günler geçiren Manisaspor’a cansuyu niteliğinde müjdeli bir haber var…. Futbolcuların ve personelin ödeme beklediği yönetimin, kısa bir süre zarfında para dopingi yapmaya hazırlandığı kaydedildi.

MERGEN: “ANKARA TEMASLARI OLUMLU GEÇTİ”

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen, yaklaşık bir haftadır yaptığı Ankara temaslarının olumlu geçtiğini belirterek, “Ankara’da ciddi adımlar atıldı. Bir miktar kaynak bulduk. Yeni Malatyaspor maçı öncesinde takımımıza ve personelimize ödeme yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

“HOLOSKO’NUN 2.8 MİLYON TL’LİK MENAJERLİK PARASI…”

Ankara’dan İstanbul’a geçtiğini kaydeden Mergen, “Bu süreçte geçmişten gelen onlarca haciz dosyası ile Holosko’nun2.8 milyon TL’yi bulan menajerlik alacağını kapatmayı hedefliyoruz. Avukatlarla görüşmeler halindeyiz. Ayrıca Benfica’ya söz verdik. 1 milyon TL’ye yakın bir ödeme yapmamız gerekiyor. İnşallah bu sorunları ortadan kaldırıp düzlüğe çıkarız” dedi.

“ÇOK ÖNEMLİ TAKVİYELER YAPACAĞIZ”

Mergen, Adana Demirspor karşısında yenilgiyi hak etmediklerini ifade ederek, “En kötü 1 puanı hak etmiştik. Takımın futbolunu beğendim desem yalan olur. Ancak oyun son haftalara göre daha iyiydi. Bu sıkıntılı süreci aşacağız. Devre arasına kadar toplayabildiğimiz kadar puanları toplayıp çok önemli takviyeler yapacağız” şeklinde konuştu.

 
Editör: TE Bilişim