ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Siyah-Beyazlı taraftarlar o günü unutamıyor… Kenan Yaralı zamanında küme düşmesi kesinleşen Manisaspor, 8 Nisan 2012 tarihinde konuk ettiği Galatasaray’a karşı tarihinin kara günlerinden birini yaşamıştı. Tribünlerinin 4’te 3’ünün Galatasaraylı taraftarlara verilmesi yetmiyormuş gibi Muslera’nın penaltıdan gol atması, taraftarların üzüntüsünü iki katına çıkarmıştı. Galatasaray 2-0 öndeyken çalınan uyduruk penaltının başına kaleci Muslera geçmiş ve topu Volkan’ın solundan ağlara göndermişti. 4-0’lık sonucun ardından dünya medyasında bile Muslera’nın bu penaltısı gündem konusu olmuş, Manisaspor’a attığı gol, günlerce TV’lerde ekranlara getirilmişti.

HASGÖR TWİTTER’DAN BOMBALAMIŞTI

Daha sonra başkanlığı devralan tribünden gelmesi nedeniyle Manisasporlu kimliği ile bilinen Emre Hasgör, Şampiyonlar Ligi’nde oynanan Real Madrid’in Galatasaray’ı 3-0 yendiği maç sonrası resmi twitter hesabında Galatasaray'a göndermede bulunarak, "Muslera'ya penaltı attırsana?" yazmıştı. Bu twite Manisaspor camiasında da büyük destek gelmişti. Hasgör’ün attığı o twit, Galatasaray’la bir kez daha oynama isteğini perçinleştirmişti.

PENALTI OLURSA BAYRAM VEYA UMUT ATSIN!..

Tuzlaspor’u eleyerek çeyrek finale yükselen Manisaspor’un Galatasaray’la eşleşme olasılığı yüksek. Seribaşı olarak kuraya katılacak olan Galatasaray’ı gözüne kestiren Siyah-Beyazlılar, hem gelecek hasılata bakarken hem de yarım kalan hesabı kapatmak istiyor. Bizde söz konusu kurada en çok Galatasaray’ın çıkmasından yanayız. “Penaltı kazanırsak, sonuç ve dakika ne olursa olsun atışı kalecimiz kullansın” diyor, kuranın Manisaspor’a hayırlar getirmesini temenni ediyoruz.

Editör: TE Bilişim