Manisaspor, yeni sezon öncesinde transfer çalışmaların sürdürüyor. Maddi zorluk içinde bulunan Siyah-Beyazlılar, gözünü genç ve gelecek vadeden gurbetçi gençlere dikti. Manisaspor’da aynı dönemde futbol oynayan futbolculardan şimdiki Futbol Şube Sorumlusu Turgay Gümeşdere ve Almanya’da ikamet eden ve futbolcu izleyen Tahsin Muharremoğlu, Almanya’da izledikleri 17-21 yaş takımlarında oynayan 11 gurbetçi ve bir yabancı oyuncuyu Manisa’ya getirdiler. Dün akşam Manisa'ya gelen ve Saruhan Otel’de kalan futbolcular akşam Tarık Almış Spor Tesisleri’nde Manisaspor U-21 takımıyla çift kale maç yaptılar.

GÜMÜŞDERE: "YENİ YETENEKLER PEŞİNDEYİZ"

Başkan Mergen’in ısrarı sonucu görevine dönen Manisaspor Futbol Şube Sorumlusu Turgay Gümüşdere, Manisaspor’un kurtuluşunun bu genç futbolcularla olacağını belirterek, “İçlerinde Bundesliga’da oynayanlar var. Aralarından çıkacak yeni Hakan Baltalar, Uğur İncemanlar hem kendini hem kulübü kurtaracaklar” dedi.

KARAPINAR’DA İZLEDİ

Manisaspor Teknik Direktörü Tahir Karapınar çift kale maçta gurbetçi futbolcuları dikkatle izledi. Manisaspor’da gelen futbolcular şöyle: Düsseldorf alt takımından İbrahim Doğan, Talha Demir, Tayfun Uzunlar, Justin Hertel, Oberhausen’den Kudret Kanoğlu, Hilden 03’den Emrah Çavdar, Duisburg’den Ali Başaran, Baumberg’den Tolga Topcan, Buderich’den Enes Öz ve Kudret Öz.

Editör: TE Bilişim