Tarık Almış Spor Tesisleri’nde bugün gerçekleştirilen antrenman öncesinde Başkan Emre Hasgör, yönetim kurulu, Teknik Direktör Kemal Özdeş, teknik heyet ve futbolcular ile bir araya gelen Manisa Valisi Abdurrahman Savaş, futbolculara baklava ikram etti.

Vali Savaş, takımı ligde aldıkları başarılarınızdan dolayı tebrik ederek, “Geçen yıl süper ligin kapısından döndük. Bu sezon doğrudan ya da play off oynayarak süper lige çıkacağımıza inanıyorum. İnşallah; Manisaspor yönetim kurulunun, teknik heyetinin ve futbolcularının bu çabaları bizi ulaşmamız gereken noktalara ulaştıracaktır.” dedi.

Başkan Emre Hasgör ise Vali Abdurrahman Savaş ve İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin’in ziyaretinden memnuniyet duyduklarını ifade ederek, “Sayın Valimizin Manisaspor’a destek olmak için büyük çabalar içinde olduğunu biliyoruz. Manisaspor’a her konuda yardımcı olduğu için kendisine teşekkür ediyorum. Verdiği desteği karşılıksız bırakmayacağız. Manisaspor’un bu sezon direkt olarak süper lige çıkacağına inanıyorum.” dedi.

Vali Savaş, takım ile olan birlikteliğin ardından ise Başkan Emre Hasgör ve yönetim kurulu ile birlikte Tarık Almış Spor Tesisleri’ni gezdi.     

 

Editör: TE Bilişim