Juventus ve Roma'nın güvenlik gerekçesiyle gelmeme kararı aldığı turnuvaya apar topar çağrılan Manisaspor’un organizasyon masraflarını futbolcu ailelerinin yardımıyla karşıladığı öğrenildi

ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Altınordu’nun projelendirip İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteklediği büyük bir altyapı turnuvası olan U12 İzmir Cup sona erdi. 3 Nisan’da başlayan ve 5 Nisan günü oynanan final karşılaşması ile sona eren U12 İzmir Cup, uzun yıllar unutulmayacak bir turnuva olarak tarihe geçti. 352 maçın oynandığı, bin 374 golün atıldığı turnuvada mutlu sona İspanyol ekibi Athletic Bilbao ulaştı.

MANİSASPOR  AİLELERİN YARDIMIYLA…

Juventus ve Roma'nın güvenlik gerekçesiyle gelmeme kararı aldığı turnuvaya son anda Manisaspor ve Akhisar Belediyespor U12 takımları dahil edilmişti. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Manisaspor’un bu önemli organizasyona apar topar futbolcu ailelerinin maddi yardımıyla katıldığı öğrenildi. Bu vahim olayı da İngiltere’de yaşayan Manisalı futbol antrenörü Erdal Yörük sosyal medyada dile getirdi. Organizasyona katılan Yörük, facebook hesabından yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Bugün bir Manisalı spor adamı olarak çok utanç duydum. Nerede ve neden mi? Altınordu’nun uluslar arası U12 football Turnuvası’na katılan Manisaspor U12 takımı teknik heyetiyle görüştüm ve bu turnuvaya U12 takım oyuncularının AİLELERİNİN maddi imkanlarıyla katıldıklarını öğrendim ve o çocukların her şeyin farkında olduklarını ve psikolojik olarak nasıl etkilendiklerini görünce içim parçalandı. YAZIKLAR OLSUN…” Yörük’ün bu paylaşımı, yoğun ilgi görürken, Manisaspor’un düşürüldüğü son noktada özetlenmiş oldu.

Editör: TE Bilişim