BAŞKAN AÇIKLADI: “MİLİJAS YÜZDE 80 BİTTİ”

Manisaspor, Kızılyıldız’ın kaptanı Nenad Milijas'a göz dikti. Geçen sezon Kızılyıldız’da 33 maçta 9 gole imza atıp 2442 dakika süre alan Milijas, Manisaspor’a gelmeye çok sıcak bakıyor. Maddi konulardaki pürüzlerin çözülmesi halinde Milijas’ın Manisaspor forması giyeceği açıklandı.

MERGEN: “GELME İHTİMALİ YÜZDE 80”

Kulüp Başkanı Abdullah Mergen, 10 numara pozisyonunda oynayan 31 yaşındaki futbolcuyu kendilerine Mikic'in önerdiğini belirterek, "Premier Lig’de oynamış tecrübeli bir oyuncu. Görüşmelerimizi Mikic kanalıyla sürdürüyoruz. Kulübünde ekonomik anlamda sıkıntılar varmış. Şu anda takımıyla birlikte kampta. Kamp sonrası Manisa'ya gelecek, görüşeceğiz. Milijas’ın gelme ihtimalı yüzde 80" dedi.

MİLİJAS VE ERKAN ÖNCELİĞİMİZ…”

Milijas ve Erkan Taşkıran’ı kadrolarına katmaları halinde kadronun iskeletini kuracaklarının altını çizen Başkan Mergen, “Milijas için çok iyi referanslar var. Kampa katılan Slovak forvet Peter Grajciar için hocamızın ilk izlenimleri olumlu. Quattara’da bugün yarın kampa dahil olacak. Kamp sonunda bu iki oyuncudan biriyle sözleşme imzalayacağız. Erkan Taşkıran Akhisar ile sözleşmesini feshetmiş. Kendisine teklifimizi sunduk ve görüşmeleri sürdürüyoruz. Milijas ve Erkan Taşkıran transferde önceliğimiz” dedi. Mergen, kendilerine Mikic vasıtasıyla haber gönderen Perovic’in Manisaspor’a gelme ihtimalinin zayıf olduğunu söyledi. 

Editör: TE Bilişim