ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisaspor, devre arasında transfer yapmaya hazırlanıyor. Kadro derinliği olmayan Siyah-Beyazlılar, şu anda ligde takviye yapması gereken takımların başında yer alırken, yönetim, bu konuda gerekli adımları atmaya başladı.
10 FUTBOLCU YASAK KOYDU
Manisaspor’da mevcut kadrodan Bahattin Köse, Nuri Terliksiz, Ozan Sol, Timur Karagülmez, Sercan Türkeri’nin yanı sıra geçen sezonki kadroda yer alan Barbaros Barut, Erdi Öner, Onur Sağlam, Bayram Olgun, Gökhan Dinçer’in transfer yasağı koydurduğu öğrenildi. Bu oyuncuların koydurduğu yasak maliyetinin 2.1 milyon TL’yi bulduğu ancak yönetimin bu rakamın tamamını vermesinin çok zor olduğu, bir miktar ödemelerle, oyunculardan kulübün önünün açılmasını isteyeceği, ligde kalınması halinde bu paraların tamamının ödeneceği sözünü vereceği kaydedildi.
LİGDE KALINIRSA 16 MİLYON TL GELİR GELECEK
Bilindiği gibi yeni yayın ihalesiyle TFF 1. Lig’de gelirler yarı yarıya arttı. Devre arasında kadrosunu güçlendirmesi gereken Siyah-Beyazlılar, ligde kalması halinde 9 milyon TL yayın geliri, 7 milyon TL’de spor toto geliriyle kasasını dolduracak. Yönetim, bunu göz önünde bulundurarak yasak koyanlarla temasa geçti. Oyunculara, “Önümüzü açın, ligde kalalım, paranızın tamamını verelim” denilecek. Manisaspor’un olası bir alt lige düşmesi, bu oyuncuların alacağının daha da ötelenmesi anlamına gelecek. Bir alt ligde olmanın geliri ise sadece 800 bin TL. Manisaspor’un Urfa maçının hemen ardından yasağı kaldırmak için somut adımlar atması bekleniyor.

 
Editör: TE Bilişim