ÖZEL HABER: Hakan AĞAR

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen gündeme ve yeni sezona dair özel açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar: 
"İYİ BİR TAKIM KURDUK"
Yeni sezon iyi bir kadro kurduklarını belirten Mergen: "İyi bir takım kurduk, iyi oyuncular aldık. Geçen seneden oyunculardan birkaçı ayrılsa da önemli oyuncularımızın çoğunu tuttuk. En az ayrılanlar seviyesinde arkadaşlar geldi. İlk kamp periyodu bitti, ikincisi de yeni başladı. Kulübümüzde mali sorunlar var ancak özellikle canımızı sıkan bu eski borçlar var. Onlar puan silme tehlikesini getiriyor. Çok acil bir şekilde kaynakları oluşturup, Manisa şehrinin duyarlılık göstermesini istiyoruz. O sorunu da çözünce inşallah lige çok iyi ve hazır şekilde başlayacağız." dedi.
"CİDDİ ÖDEMELER YAPTIK"
Mali olarak iyi bir performans gösterdiklerini belirten Mergen, ilk haftalar için zorlu bir fikstür çeken Manisaspor'un zor periyoddan çıkacağına inandığını belirterek: "Biz 3 yıllık süreçte mali olarak iyi performans gösterdik, bunu defalarca dile getirdik. Fakat bu rakamlar çok ciddi. Yeni sezona girerken ciddi ödemeler yaptık. Transfer yasakları vardı, 4.5 milyon civarı. Vergi ve SSK borçları vardı, artı kurduğumuz takım derken 7.5-8 trilyona yakın bir para harcandı kısa zaman içinde. Onun için bu Makakula bir sorun. El birliğiyle bunu bir düzene sokmanın zamanı geldi diye düşünüyoruz. Belki bu bir çırpıda olmaz ama bu oyuncu için yapılacak destekler, iş adamları, belediyeler, kim varsa herkesin irili ufaklı yapacağı desteklerle sorunu çözeriz diye düşünüyoruz. Lig Manisaspor camiamıza inşalah hayırlı olur, iyi bir başlangıç yaparız. İlk haftalarda zor gibi görünen bir periyod var. Ancak Manisaspor camiası bu zor periyoddan da en iyi şekilde çıkacaktır." dedi.
"İLK HEDEF LİGDE KALACAK PUANI TOPLAMAK"
Yeni sezon hedeflerinin sorulması üzerine Mergen: "İlk olarak her takımın düşüncesi aynıdır, ilk önce ligde kalmayı sağlayacak puanı toplamaktır, ilk hedef bu olmalıdır. Tabii ki sonra Play-Off'u zorlamalıyız. Biz daha gerçekçi ve haddini, mali yapısını bilen, attığı adımları atacak. Allah büyük. Biz üzerimize düşeni yapacağız, iyi çalışacağız. Her maçı final gibi oynayacağız. Allah'ın da yardımıyla bakalım, bizi nereye sürükleyecek bu süreç." dedi.
"YETERLİ BİR KADROMUZ VAR"
Transfer yasağına değinen Abdullah Mergen: "Biz zaten transferlerimizi yaptık ihtiyacı olan yerlere. Teknik heyetler devamlı transfer ister. Çok iyi kadro derinliği olsun ister, bitmez istek. Ancak biz bu mali disiplinden kopamayız. Yeterli bir kadromuz var zaten 22-23 kişi. 18 kişi çıkacaksın zaten maça 4-5 dışarıda kalacak. Kadro planlamamızı biz zaten yaptık, istediğimiz oyuncuları da dahil ettik. O sayfayı biz kapattık. Bizim gündemimiz 2 hafta sonra Rizespor'a hazırlamak olacak. Gündemimizde transfer yok." dedi.
Editör: TE Bilişim