Manisaspor’da iki dönem başkanlık yapan Ümit Atlı, “Birincisi 2 Kasım 2021’de Olağanüstü, ikincisi Haziran 2022’de olağanüstü olmak üzere iki dönem Manisaspor başkanlığı yapmak onuruna ulaştım. Öncelikle benimle birlikte olan yönetici arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Zor zamanlarda bu ağır yükü hep birlikte omuzladık. Manisaspor markasını bugüne kadar gururla taşıdık. Taner Başkan ve ekibinin Manisaspor’u istediği yere taşıyacağına olan inancımız tamdır. Tek isteğimiz sevgimiz aşkımız olan Manisaspor’a sahip çıkmanızdır” diye konuştu. 
Manisaspor’un yeni başkanı Taner Kestaneci ise, “Şehrimizin markası benimde çocukluk aşkım Manisaspor’un bu durumda olması bütün Manisa halkının içini sızlatmaktadır. Manisaspor’u bu durumdan kurtarmak ve eski günlerine döndürmek için ben ve Manisaspor’u seven arkadaşlarımızla istişare ederek bu göreve talip olduk. Öncelikle hedeflerimiz kulüp üzerinde bulunan transfer yasağını kaldırıp futbolcu transfer yapmak. İkinci önceliğimiz tesislerimizi daha da güzelleştirip eski günlerine döndürmek. Daha sonra da haciz edilen kupalarımızı kulüp müzesine getirmek. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Ben ve arkadaşlarım inanıyoruz ki bu kulübü eski günlerine döndürmek için bizler ve şehrin dinamikleriyle var gücümüzle çalışacağız. Bu kulübe önceki dönemde hizmet eden yöneticilerimize, yerel yönetimlere çok teşekkür ediyorum. Bu kulübe büyük katkılar sunan Tarık Almış’ı rahmetle anıyorum. Genel kurulumuzun Manisaspor’a, Manisa caimasına hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 
Manisaspor Başkanı Taner Kestaneci’nin yönetiminde Muhammet Arif Alkan, Erhan Yıldız, Ramazan Yıldız, Fatih Yıldız, Orçun Doğan, İsmail Aydın, Niyazi Özkırtok, Hasan Aykut Kansız, Hakkı Baru, Olgun Olca yer aldı. Denetleme kurulunda ise Canan Yağmur, Okan Deligöz ve Oktay Yılmaztürk yer aldı.

Manisa'da pedallar madalya için çevrildi Manisa'da pedallar madalya için çevrildi

Editör: Ali Gözen