Grandmedical Manisaspor’da yeni yönetimin göreve gelmesiyle uzun süredir ödeme bekleyen alacaklılar da harekete geçti. Kulübün doğalgaz, elektrik, kasap vb… cari borçlarının birikmesinin yanı sıra icralık ve FIFA’lık borçların da nasıl çözüleceği merakla bekleniyor.

ERZAK VE ULAŞIM SORUNU ÇÖZÜLDÜ

Başkanlık koltuğuna oturur oturmaz hem tebrik hem de biriken borçlarla ilgili telefonlar alan yeni başkan Gökay Budak, bu sorunları şehrin de desteğiyle kısa vadede çözmeyi planlıyor. İlk olarak karayolu ile maça gitmeye hazırlanan takımın İstanbul deplasmanına uçak ve otel rezervasyonunu yaptıran yönetim, mutfaktaki erzak sorununu da ilk günden çözdü.

ÖDEMELERDE İLK ÖNCELİK PERSONELE

Başkan Budak, teknik heyet ve futbolcularla yaptığı toplantıda bu ay içerisinde takıma ödeme yapılacağının sözünü verirken, ilk önceliğin personel alacaklarına verileceği kaydedildi. Takımın da önce personele ödeme yapılması hususunda yönetime kolaylık sağlama sözü verdiği öğrenildi. Birikmiş borçlardan ötürü adeta telefonları kilitlenen yeni yönetimin, yapılacak ödemeleri resmi kanalla duyuracağı belirtildi.
(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim