İki kez geriye düştüğü maçı bırakmayan, mücadeleci bir futbol ortaya koyan, genel olarak oynadığı futbolla yeni sezon öncesi umut veren Manisaspor, Kaptan Mikic ve Gökdeniz Varol’un golleriyle beraberliğe razı oldu. Teknik Direktör Tahir Karapınar her iki yarıda da farklı bir kadro sahaya sürerken Tarzan, güçlü rakibi karşısındaki futboluyla ışık vermiş oldu. Karşılaşmada denenmek için kampa dahil olan Ouattara da forma giydi. Manisaspor, bayram izninin ardından hazırlıklarına bir süre Manisa’da devam edecek.

MAÇTAN DAKİKALAR:

52. dakikada Karaoui’nin soldan ortasında Mbingui kafa ile topu ağlara gönderdi 0-1.

54. dakikada Hakan’ın sağdan kullandığı köşe vuruşunda defanstan dönen topa Mikic gelişne vurarak skora dengeyi getirdi 1-1.

69. dakikada MC Alger atağında Süleyman’dan sekerek ceza sahasına giden topa beraber Mikic ve Tayfun beraber yükseldi. Mikic’in kafasına çarpan top ters yöne giderek ağlarla buluştu 1-2.

83. dakikada Kudret’in sol taraftan kazanılan serbest vuruşta yaptığı ortada Gökdeniz kafa vuruşu ile fileleri havalandırdı 2-2.

MANİSASPOR:2

MC ALGER:2

Saha: The Green Park

Manisaspor: İhsan, Cenk, Mikic, Ümit (Dk. 46 Tayfun), Süleyman (dk. 85 Semih), Metin (Dk. 46 Oğuzhan Yıldırım) , Hakan (dk. 68 Ali Fırat), Burakcan (Dk. 46 Gökdeniz), Berkay (Dk. 46 Kudret), Ouattara (dk. 77 Kaan) , Subasic (dk. 80 Oğuzhan Palaz)

MC Alger: Chaouchi, Aouedj, Gourni, Zerdane, Berchiche, Djalit, Hendou, Azzi, Karaoui, Mbingui, Hachoud

Goller: Dk. 54 Mikic ve dk. 83 Gökdeniz (Manisaspor), dk. 52 Mbingui ve dk. 69 Mikic (KK)

Editör: TE Bilişim