Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, ligin bitimine 9 hafta kaldığını hatırlatarak, "Kazanma arzusu, bu iştah biraz acele etmemize neden oldu. Böylelikle maçı kaybettik. Bundan dolayı çok üzgünüm. Bu beklentiyi yönetim, oyuncularımız birlikte çok büyük fedakarlıklar göstererek oluşturduk. Taraftarımızın tepkisi oldu, çok normaldir. Bir takım şampiyonluğa oynuyorsa ve yara alıyorsa bu tepkiyi normal buluyorum. Ancak şunu göz ardı etmemek lazım; buraya kadar bu takımı bu oyuncular getirdi. Taraftarımız yanımızda yer almalılar. Ben gerçek Manisasporlulara şunu söylemek isterim ki; play-off'a kalarak var gücümüzle çalışacağız. Bu bizim sorumluluğumuz ve yükümlülüğümüz. Zor günler geçiriyoruz. Buradan play-off'a kalmak ve geri dönüşümünü sağlamak da bizim için önemli bir başarı sağlayacak. Ben bu takımın teknik direktörü olarak mazeret belirtmek istemiyorum. Sonuna kadar mücadele etmek istiyorum. Umarım bu beklentimizi gerçekleştiririz. Gelecek yıla sağlıklı bir takım ve zemin bırakıldı. Bu takımın ne tür şartlarda kurulduğunu ve yönetildiğini tayin etmek gerekiyor. Burada herkese çok büyük görev düşüyor. Gerçek Manisasporluları bu takıma destek vermeye çağırıyorum." dedi.
Üzgün olduklarını belirten Manisasporlu futbolcu Eray Atasever, "Kendi evimizde galibiyet serisi başlatmak istiyoruz. İkinci yarı oyuna çok iyi başladık. Golü de bulduk. 3 haftadır çok basit goller yiyoruz. Takım olarak buna bir çözüm bulmamız gerekiyor. Karşıyaka maçıyla beraber başlayan bir kısmetsizlik var üstümüzde. İnşallah bunu önümüzdeki haftalarda atarız." diye konuştu.
Manisasporlu futbolcu İsmail Köse de, sahalarında galibiyet serisi başlatmak istediklerini ifade ederek, "Gerçekten çok üzgünüz. İlk yarı çok kötü bir oyun sergiledik. Fakat ikinci yarı iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum. Bir pozisyonumuz direkten dönmese biz galip gelecektik. Her geldiklerinde gol attılar" şeklinde konuştu.
TKİ TAVŞANLI LİNYİTSPOR CEPHESİ
TKİ Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Besim Koçal, deplasman galibiyetine ihtiyaçları olduğunu vurgulayarak, "Artık bu maç bir başlangıç oldu. Maratondan hiç kopmadık. İddiamız devam etti. Ama düşme hattının biraz üstüne çıkmak için de galibiyet ihtiyacımız vardı. Bugün gerçekten çok güzel futbol vardı. Her iki takım da iyi oyun sergiledi. 6 tane harika gol vardı. Dördünü biz attığımız için maçı kazandık. Önümüzdeki maçlara bakacağız" ifadelerini kullandı.
İkinci yarıda içeride oynadıkları 4 maçı da kazandıklarını hatırlatan TKİ Tavşanlı Linyitsporlu futbolcu Hakan Çevik de, "Deplasmanda da galibiyet almamız gerekiyordu. Bunu da bu hafta yaptığımız için çok mutluyuz. İnşallah bu puanlarla ligde kalmayı düşünüyoruz" dedi.
TKİ Tavşanlı Linyitsporlu bir diğer futbolcu Ömürcan Yıldırımlı ise, "Çok iyi bir oyun ortaya koyduk. İkinci yarının başında biraz sarsıldık ama oyunun kontrolünü elimize aldık. Önümüzde bir Kahramanmaraşspor maçı var. Onu da alarak ligde üst sıralara çıkmak istiyoruz" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim