ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisaspor’un 2.1 milyon TL’yi bulan transfer yasağını kaldırmak için yana yana para aradığı şu günlerde, rakibimiz Denizlispor’dan ibretlik haber geldi. Son yıllarda kötü yönetimlerle son anlarda ligde kalan Yeşil-Siyahlılar, mali tablosunu düzeltti. Denizlispor, Denizli şehrinin tam desteği ile Manisaspor’dan günler sonra kongre yapmasına rağmen düzlüğe çıktı. 11 Temmuz’da göreve gelen Süleyman Urkay başkanlığındaki yönetim, kendi içinde para toplayıp, tüm belediyelerin desteği ile de 10 gün içinde 6.2 milyon TL gibi bir kaynak bularak transfer yasağı ve puan silme cezalarını kaldırdı, kulübü büyük bir yükten kurtardı.

MANİSASPOR SİYASİ ÇEKİŞMENİN GÖLGESİNDE!
Manisaspor’da ise tablo giderek kötüye gidiyor. Üç belediyenin de desteğini alamayan bir yönetim söz konusu olunca, Manisaspor’un sorunları giderek büyüyor. Büyükşehir Belediyesi, tamamen Büyükşehir Belediyespor’un şampiyonluğu için para harcarken, ilçe belediyeleri de Manisaspor’un sorunlarının çözümü noktasında topu Büyükşehir’e atıyor. Yunusemre Belediyesi de tıpkı Büyükşehir’deki gibi kendi spor kulübünün başarısı için para harcıyor.

OYSA GÜRCAN’IN DESTEĞİYLE SEÇİLMİŞLERDİ
AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan’ın, Mergen yönetiminin kazanması için neler yaptığını tüm spor kamuoyu biliyor. Gürcan, parti gücünü kullanarak Manisaspor’la uzaktan yakından alakası olmayan partilileri kulübe üye yaptırmıştı. Bir gecede partiden yapılan üyeliklerle Mergen’in seçimi kazanması sağlanmıştı. İlçe belediyelerinin aynı partiden olmasına rağmen hem mevcut yönetime hem de Gürcan’a desteğe yanaşmaması, dikkatlerden kaçmıyor. Bu kısır döngünün içinde zarar gören maalesef Manisaspor oluyor. Son olarak mesajımız şudur: “İstifa seçeneğini bir an olsun düşünmeyen bu yönetime seçim kazandıran AK Parti İl Başkanlığı, 2.1 milyon TL’yi bulamazsa, Manisaspor, 19-20 Ağustos’ta başlayacak PTT 1. Lig’e A2 Takımı ile girecek!”

 
Editör: TE Bilişim