Kahramanmaraş ve İstanbul BBSK maçlarında aldığı galibiyetlerle zirveye adımlarını yavaş yavaş atmaya başlayan Manisaspor'da yarın deplasmanda oynanacak olan TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı öncesinde geri sayıma geçildi. Siyah Beyazlılar Özdeş yönetiminde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5' e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Antrenmanın ana bölümünde şut çalışması yapıldı.

KÜTAHYA’DA KAMPA GİRDİLER
Tarzan, bu sabah Kütahya'ya giderek kampa giren ve maç saatini beklemeye başladı. Lig’de bu sezon oynadığı maçlarda Adanaspor, Mersin İdmanyurdu, Kahramanmaraş ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçlarını kazanmayı başaran Manisaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçını da kazanarak halkayı genişletmek isterken, zirveye de gözdağı vermeyi amaçlıyor.

KAZANAN KADRO BOZULMAYACAK
Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş’in ligde son iki maçı kazanan 11’i TKİ Tavşanlı Linyitspor maçına da sürmesi bekleniyor. Tarzan sahaya Volkan, Benjamin, Hüsnü, Hikmet, Mikic, Bekir, Eray, Umut, Murat Gürbüzerol, Slavko Perovic ve Murat Tosun’lu kadrosuyla çıkacak.  Bu arada Manisaspor’da antrenman sonrasında Bekir Yılmaz, Umut Sözen, Benjamin Fuchs ve Oğuzhan Kayar özel olarak serbest vuruş çalışması yaptılar. Murat Demir’in koruduğu kaleyi şut yağmuruna tutan dört futbolcu, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında kazanılan serbest vuruşlarda topun başında olacaklar. 

Editör: TE Bilişim