KONGREDEN FOTOLAR İÇİN TIKLAYIN...

Manisaspor’un olağan kongresi, yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelendi. Tarık Almış Spor Tesisleri’nde saat 18.00’de yapılması planlanan olağan kongrede iki aday başkanlık için yarışa hazırdı… Ancak beklenen olmadı ve Manisaspor’un kongresine 285 üye katılım sağladı. Saat 19.00’a kadar beklenmesinin ardından 949 üye sayısının yarısına ulaşılamayınca kongre, başkan adaylarının kararıyla bir sonraki haftaya ertelendi. Manisaspor’un bu önemli gününde efsane başkanlardan Tarık Almış ile Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik hazır bulundu.

HASGÖR’DEN İMALI GÖNDERME

Kongrede yeterli çoğunluk sağlanamamasına rağmen 285 üye katılımını yüksek bulan Manisaspor Başkanı Emre Hasgör, yaptığı açıklamada, “Kongrede yeterli çoğunluk sağlanamadı. Böylelikle kongremiz ertelendi. Bu karar her iki başkan adayının kararıyla alındı. Bu kadar ilgiyi maçlarda da görmek isterdim” dedi.

ADAYLAR SARILIP TOKALAŞTI

Manisaspor’un başkanlığına talip olan eski yöneticiler Abdullah Mergen ile Fatih Yıldız, iptal kararı sonrasında sarılıp tokalaştı. Birbirlerine başarılar dileyen iki aday, Manisaspor üyelerine seslenerek oy kullanmalarını rica etti. Manisaspor’un kongresi 25 Haziran Çarşamba günü saat 18.00’de Tarık Almış Spor Tesisleri’nde yapılacak.

Editör: TE Bilişim