Manisaspor’da düğüm çözülüyor… Siyah-Beyazlılar’ın olağan genel kurulu, bu akşam saat 18.00’de Tarık Almış Spor Tesisleri’nde gerçekleştirilecek. Eski yöneticilerden Abdullah Mergen ile Fatih Yıldız başkanlık için yarışacak.

Ekonomik olarak tarihinin en zor günlerinden birini yaşayan ve banko oynayan oyuncuların neredeyse tamamını satmak zorunda kalan Manisaspor, bu akşam Tarık Almış Tesisleri'nde yapılacak olağan kongreyle yeni başkanını seçecek.

MERGEN VE YILDIZ İDDİALI

Başkan Emre Hasgör'ün aday olmadığı genel kurul öncesi eski yöneticiler Abdullah Mergen, Fatih Yıldız ile Taraftarlar Derneği Başkanı Altan Çakıcı adaylık açıklaması yaptı. Ancak Çakıcı, yaptığı açıklamada kongrede Fatih Yıldız ile birleşme kararı aldığını açıkladı. Buna göre iki aday, kongrede ter dökecek. Toplam 840 üyesi bulunan Siyah-Beyazlılar’da çoğunluk sağlanamazsa toplantı 25 Haziran tarihine ertelenecek.

GÜNDEM

1. Açılış

2. Divan Başkanı ve Kâtip üyelerin seçimi ( Divan Teşekkülü )

3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

4. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bilânço ve Gelir Tablosu, Denetim Kurulları raporlarının ayrı ayrı okunarak görüşülmesi

5. Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu, Bilânço ve Gelir Tablosu, Denetim Kurulları raporlarının ayrı ayrı ibra edilmesi

6. Yönetim Kurulu Asil ve Yedek üyeleri, Denetim Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri, Disiplin Kurulu Asil ve Yedek Üyeleri seçimi

7. Dilek ve Temenniler

Editör: TE Bilişim