ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Manisaspor başkanlığı dönemlerinde takımı 3. Lig’den Süper Lig’e taşıyarak büyük bir başarıya imza atan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisaspor’un geleceğini kurtaracak rüya projelerle geliyor!

DEV BİR TESİS YAPILACAK
Camiada büyük hayal kırıklığı yaşatan Abdullah Mergen ve yönetimine “bırakın, nasıl yönetilir gösterelim” diyen Ergün, 50. yıl mesajında da siyasetten uzak bir yönetim vurgusu yapıp kongre çağrısını yinelemişti. Şu anda her kesime hitap eden bir yönetim oluşturduğu öğrenilen Ergün’ün, Manisaspor’un en az 50 yılını kurtaracak tarihi projeler hazırladığı kaydedildi.  Başkan Ergün’ün 100 dönümlük bir yere hem altyapı ve hem üst yapıya hitap eden bir tesis yapacağı, ayrıca yeni bir stadyumun bile düşünüldüğü öğrenildi. Mali anlamda güçlü olan yönetimin oluştuğu, hatta başkanın ve hocasının bile hazır olduğu iddia ediliyor.

MERGEN İNADI BIRAKIRSA MANİSASPOR KAZANACAK
Hiçbir destek alamayan, personelinin dahi maaşlarını ödemeyecek duruma gelen, yaptığı skandallarla her geçen gün Manisaspor’u eriten Başkan Abdullah Mergen, kulübün geleceğini düşünüp bir an önce kongre kararı alması gerekiyor. Kongreye gidilmesi tamamen bu kulübün kazanması anlamına geliyor. Çünkü Büyükşehir organizatörlüğünde görevi devralacak yeni yönetim, öncelikle işe bu rüya projeleri hayata geçirmekle başlayacak. Yeni oluşumun, önce tesisleşmeyi yaptıktan sonra sağlam adımlarla takımı Süper Lig’e taşımayı hedeflediği kaydedildi.

Editör: TE Bilişim