Son yıllarda yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle adeta dibe vuran Grandmedical Manisaspor, haziran ayındaki kongre öncesinde çok kritik bir süreçten geçiyor. Bu ay ve önümüzdeki ay dönem taksitlerinin ödenmemesi durumunda yapılandırma bozulacağı için 10 milyon TL gibi ekstra borç yükü ile daha karşı karşıya gelmesi muhtemel olan Siyah-Beyazlılar’da, kurtuluş yollarından biri de “ortak akıl!..”

İLK ADIM, ŞEHRİ YÖNETENLERDEN BEKLENMEMELİ
Bilindiği gibi şehri yönetenler, geçtiğimiz kasım ayında Manisaspor’u kurtarma adına 1 kez bir araya gelmiş ancak toplantıdan bir sonuç çıkaramamışlardı. Manisaspor’un küllerinden doğması adına artık Manisaspor için gerçekten dertlenen insanların bir araya gelip, ortak bir fikir birliğine varıp, haziran ayındaki kongre öncesi sağlam adımları atması şart oldu. Bu kulüple iç içe olan insanların, şehri yönetenlerin ne yapacaklarını beklemeden adım atmaları ve bir sağlam duruş göstermeleri gerekiyor.

HER ŞEY GÜZEL OLUR, YETER Kİ ÖNCE BİZ SAHİPLENELİM!
Manisaspor’un göz göre göre erimesi, taraftarları son derece kahrederken, bu kulübün öz dinamiklerinin harekete geçme vakti geldi de geçiyor. Düzenlenecek bir toplantı organizasyonu ile başkan ve yöneticiler, teknik direktörler, spor adamları, sportif direktörler, genel menajerler, başkan adayları, taraftarlar derneği ve medyanın katılımıyla bir toplantı yapılıp, Manisaspor için ‘neler yapılabilir’in tartışılması, haziran ayı gelmeden ortak akılla kısa vadede yapılabileceklerle ilgili adımların derhal atılması, kulübün geleceğini kurtarma adına son derece önem taşıyor. Bu adımı Eskişehirspor attı. Manisaspor neden atmasın? Eğer egolar bir kenara bırakılıp, ortak akıl için acele toplantı adımı atılamazsa, asırlık çınar için çok geç kalınmış olunur.

(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim