Grandmedical Manisaspor, geçtiğimiz gün tartışmalı bir olağanüstü kongre gerçekleştirmişti. Camiada tüm gözler, ibra edilmeyen gelir gider raporlarına çevrildi. Başkan adayları Gökay Budak, Yunus Emre Şahin ve üyelerden gizlenen gelir gider tablosunda en çarpıcı detay, 2018 gelir gider bütçesinde yer alan ‘Yurt dışı özel maç ve turnuva giderleri’ olarak harcandığı gösterilen 302 bin 500 TL’lik bölüm oldu.

“BORÇ BATAĞINDA VE EKONOMİK ÇIKMAZDA OLAN TAKIM NASIL YURT DIŞINA ÇIKMIŞ”

Manisaspor’un yeni Başkanı Gökay Budak, takımın yurtdışı giderleri ile ilgili olarak; “Ben uzun yıllar bu takımın güvenliği ile ilgileniyorum. Allah bana şimdi kulüp başkanlığını nasip etti. Ancak Mergen yönetiminde bu takım yurt dışına ne çıktı, ne de özel bir turnuvaya katıldı. Borç batağında ve ekonomik çıkmazda olan takım nasıl yurt dışına çıkmış? Kaldı ki takım, ekonomik sorunlardan ötürü devre arası kampına gidemedi. Bizden de gizlenen hesapları tek tek hesap uzmanlarına inceleteceğiz. Hukuken ne yapılması gereği varsa da yapacağız” dedi.

ÖZŞEN; “HASGÖR VE YARALI DÖNEMİ HESAPLARINI DA İNCELEYECEĞİZ”

 Abdullah Mergen yönetiminde basın sözcüsü olarak görev yapan ve Gökay Budak’ın listesinden yönetime giren Serkan Özşen ise “İnanın tabloyu görünce bende şaşırdım. Biz görevde bulunduğumuz süre içerisinde takım hiçbir yurt dışında turnuvaya gitmedi. Bundan sonra kulüpteki tüm hesapları tek tek irdeleyeceğiz. Hem Emre Hasgör hem de Kenan Yaralı döneminde hesapları mercek altına alacağız ve Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunacağız” diye konuştu. (Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim