MUSTAFA TATLI
TFF1. Lig’in 18’inci haftasında Pazar günü saat 15:30’da Çaykur Rizespor’u konuk edecek Grandmedical Manisaspor’da alacaklarını uzun süredir tahsil edemeyen futbolcular, tarihi protesto hazırlığı içerisinde.
RESMİ VE SOMUT ADIMLAR ATILMAMASI BARDAĞI TAŞIRDI
Başkan Abdullah Mergen’in olağanüstü kongre için resmi adımlar atmakta diretmesi, başkan adayı Gökay Budak’ın bugün yapması beklenen ödemesini erteletti. Bardağı taşıran bu olaya sinirlenen futbolcular, Mergen’e yönelik bir protesto hazırlığı içerisine girerken, idmanlara hiç çıkmamak ve maça çıkmamak gibi protestoları masaya koydular. Artık tüm Türkiye’nin dikkatini çekmek isteyen futbolcuların, tıpkı Eskişehirspor’un Çaykur Rizespor maçında yaptığı gibi 1 dakikalık alkışlı protestoya benzer protestoyu planlandığı ileri sürüldü.
RİZESPOR MAÇI “SON MAÇA ÇIKIŞ” OLABİLİR
Futbolcular bugünkü idmana çıkmazken, başkan Abdullah Mergen ve yönetimine tepki olarak Çaykur Rizespor maçına çıkmama kararı aldı. Ancak başkan adayı Gökay Budak ve teknik direktör Taner Taşkın’ın yaptığı toplantılar neticesinde bu karardan dönülürken, Manisa için son bir kez daha maça çıkılacağının sözü verildi. Mergen’in görevine devam etmesi halinde, kongre kararı almaması halinde, takımın Samsunspor deplasmanına gitmemesi gündemde. Başkan Mergen’in, Rize maçının ardından kongre kararı alması bekleniyor.
 
 
Editör: TE Bilişim