Borçlarından ötürü tüm hesapları hacizli olan Grandmedical Manisaspor’da yönetim, kulübü şirket mantığı ile yönetmek için harekete geçti. FIFA’lık borçları yüzünden puan silme, küme düşürme gibi tehlikelerle karşı karşıya kalan, transfer yasağını kaldırmak için de yoğun çaba sarf eden Siyah-Beyazlı kurmaylar, projeler üretip, Türk futbolunda ezberleri bozmaya hazırlanıyor.

7/24 KAFA YORUYORLAR

Göreve geldiği günden bu yana çok sayıda sorunlarla boğuşan Manisaspor yönetimi, yaptığı yönetim kurulu toplantılarında gelir getirici hamleleri sürekli gündeminde tutuyor. Bu yönde şehrin tüm dinamiklerinin içerisinde olduğu bir dosya hazırlayan yönetim, önümüzdeki günlerde ses getirecek projelerle, kulübü kendi ayakları üzerinde duran bir yapıya kavuşturma hedefinde.

“ÇOK GEÇMEDEN EL BİRLİĞİ İLE PROJELERİ HAYATA GEÇİRMELİYİZ”

 Borcu olan kulüplerin proje üretmesi gerektiğini belirten Manisaspor Başkanı Bülent Baygeldi, “Kulüpler, kalıcı gelir getirici hamleler yapmazsa iflas eder. Bunun birçok önekleri var. Bizim de artık çok geçmeden bu yönde adımlar atmamız gerekiyor. Her tarafı hacizli olan bir kulübü yönetiyoruz. Oturarak kulüp yönetilmez. Buraya bir lira da olsa nereden katabiliriz? bunun mücadelesini veriyoruz. Gece gündüz uyumadan özveriyle çalışan arkadaşlarımız var. Kombine konusunda herkes elinden geleni yapıp, kulübe destek olmaya çalışıyor. Ancak bunlar yetmez. Sorunlarımız ortada. Çok ciddi rakamların bu kulübün kasasına girmesi gerekiyor. Bunun için de büyük projeler hazırlayıp, vekillerimizin, belediye başkanlarımızın, iş adamlarımızın da desteğiyle geleceği sağlam temeller atmalıyız. Bu sadece bizlerin gayretleri ile çözülecek işler değil. Şehrimizi yönetenlerden anlayış bekliyoruz” dedi.

“HER KURUŞUN HESABINI VERECEĞİZ”

Manisaspor’u uzun vadede kurumsal bir yapıya büründüreceklerinin altını çizen Baygeldi, “Kulübü bir şirket gibi yönetmek istiyoruz. Diriliş sezonumuzda herkesin üzerine düşeni yapması gerekir. Dilenci mantığından bir an önce uzaklaşmalıyız. Proje desteği ile ilgili kapımız herkese açık. İstişarelere açığız. Her şeyimiz şeffaf olacak. Her kuruşun hesabını vereceğiz. Kulübe gelen giden ne varsa bunu kamuoyu ile paylaşmaya hazırız. Tek amacımız Manisaspor’u yaşatmak ve layık olduğu yerlere getirtip, kendi ayakları üzerinde duran bir yapı inşa etmek” diye konuştu.
(Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim