ÜYELERİ İKİ AŞAMALI POLİS BARİYERİ BEKLİYOR

Geçen olaylı kongreden sonra Manisa Emniyet Müdürlüğü de kendi yönünden bir dizi önlemler aldı. Manisaspor kongre üyeleri saat 14:00’de Kenan Evren Sanayi Sitesi Esnaf Kefalet Kooperatifleri Sosyal Tesislerine geldiğinde iki aşamalı polis bariyerleri ile karşılaşacak. Üyeleri ilk bariyerde Güvenlik Şubesi polislerince karşılanacak. Polislerin ellerindeki liste de isimleri olanlar kongre salonuna 300 metre uzaklıktaki ilk bariyerden içeri girme başarısını gösterecekler. Sonrasında da üyeleri oylarını kullanacakları kongre üyeliği kartları bariyeri karşılayacak. Burada üst aramaları yapılan üyeler güvenlik içerisinde kongre salonuna güvenli şekilde girecek.

KONGREDE 506 MI YOKSA 680 ÜYEMİ OY KULLANACAK?

Esnaf Kefalet Kooperatifi Sosyal Tesislerdeki kongrede daha önceden açıklanan 506 kişimi yoksa olaylı kongre de ortaya çıkan 680 kişilik hazurun listesinde yer alan üyelermi oy kullanacak.Bu konuda bir netlik olmazken kongre salonunda bu yönden polemikler ve tartışmaların yaşanması bekleniyor.Emniyet Müdürlüğü salon içerisinde çıkabilecek olaylara karşın Çevik Kuvvet birimlerini kongre salonunun yakınında koğuşlandıracağı belirtildi.

BAŞKAN ERGÜN KONGREYE GELECEK Mİ ?

Manisaspor’un PTT ligine çıkmasından büyük pay sahibi olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün kongreye gelip gelmeyeceği merak konusu haline geldi.Başkan Ergün’ün ağır biçimde boyun fıtığı rahatsızlığı nedeniyle kongreye gelmesinin şimdilik olanaksız olduğunu öğrenildi.
Editör: TE Bilişim