TFF 2. Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Grandmedical Manisaspor’da kongre hareketliliği başladı. 3 Haziran’daki olağan kongre öncesinde, adaylar, gizliden gizliye çalışmalarına start verdiler. Mevcut başkan Gökay Budak, yeni yönetim listesiyle göreve devam etmek istiyor. Manisaspor tribünlerinin tanınan isimlerinden işadamı Bülent Baygeldi de kaynak bulma noktasında çalışmalarına hız verdi. Baygeldi’nin, tribünlerin önde gelen isimleri ile işadamlarından oluşan bir liste yapmayı planladığı ileri sürülüyor. Son kongrede Budak’a rakip olan Manisaspor eski basın sözcüsü Yunus Emre Şahin’in de ekibiyle yapacağı istişareler sonunda yeniden aday olabileceği öğrenildi. Şehirde ayrıca 10-15 kişilik bir işadamı grubunun da liste çalışmaları içerisinde olduğu öne sürüldü.

SİYASİLER ŞİMDİLİK UZAK DURUYOR

Üç belediye başkanının da aday çıkarmaya şimdilik yanaşmadığı Manisaspor’da, şahısların kendi çabaları ile yapacağı listelerin kongrede yarışması bekleniyor.  24 Haziran’daki genel seçimler öncesinde vekil adaylarının da somut bir adım atması beklenmiyor. Çok acil maddi çözümler bulması gereken ve FIFA’dan gelmesi muhtemel eksi 24 puan cezası ile karşı karşıya kalan ve genç oyuncularını dahi elinde tutamayan bir duruma gelen Siyah-Beyazlılar, kendisini düzlüğe çıkaracak bir babayiğit arıyor.

AİDATLA İLGİLİ HESAP NUMARASI TARTIŞMASI

Öte yandan kulübe üyeliklerle ilgili aidat yatırılmasına yönelik yapılan çağrıda, hesap numaralarının belirtilmemesi de tartışma konusu oldu. Bazı taraftarlar, “Hesap numaralarını bilmiyoruz. Aidat ücretini nereye yatıracağız?” diye sormadan edemediler. (Mustafa Tatlı-Manisa Manşet)

Editör: TE Bilişim