ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI

Donatımspor Onursal Başkanı Emin Kaçar, Manisaspor’dan 8 bin 35 TL’lik alacağının ödendiğini söyledi. Manisa’da Kasap Emin olarak tanınan ve amatör spora yaptığı katkıyla büyük takdir toplayan Emin Kaçar, borcunun bu şekilde ödenmesini ise yönetimin istediğini belirtti.

“BİR TELEFON ETSELERDİ ORTA YOLDA…”

Manisaspor Yönetimi’nin 311 kişilik aidatlarını ödemeyenler listesinde yer alan Kaçar, “Manisaspor Yönetimi önce bana olan et borcunu ödesin” şeklinde açıklama yapmış, gündemi sarsmıştı. Kaçar, medyaya yaptığı bu açıklamadan sonra ertesi günü hesabını görünce şaşırdığını belirterek, “Manisaspor Yönetimi, 8 bin 35 TL’lik alacağımı hesabıma yatırmış. Açıkçası çok şaşırdım. Alacağımı bu şekilde tahsil etmek istemezdim. Ancak bunun böyle olmasını Manisaspor Yönetimi istedi. İsmimi teşhir edeceklerine bana bir telefon etselerdi bu borç için orta yolda buluşabilirdik. Manisaspor Yönetimi’nin ne yapmaya çalıştığına anlam veremiyorum” dedi.

“MERGEN MURADİYESPOR’A BAŞKAN OLSUN DA GÖREYİM”

Manisaspor Başkanı Abdullah Mergen’in kendi gruplarında onlarca gol yiyen maddi sorunları olan Muradiyespor’a başkanlık yapmasını temenni eden Kaçar, “Sayın Mergen, Manisaspor’a başkan olacağına Muradiyespor’a başkan olsun da görelim. Amatör kulüpte başkanlık yapmak fedakarlık ister” diye konuştu.

“ŞEHZADELER İLE BİRLEŞME SÜRÜMCEMEDE KALDI”

Şehzadeler Belediyesi ile Donatımspor’un birleşme çalışmalarına ilişkin de bilgiler veren Kaçar, “Sezon ortası olduğu için bu konuda resmi adım atamadık. Kulübe ait içki lokaliyle alakalı bazı maddi pürüzler var. Belediye, lokalin olmasını istemiyor. Maddi sebeplerden ötürü bu lokalin de kalkması şuan için mümkün görünmüyor” dedi.

“DONATIMSPOR BAL LİGİ’NE ÇIKACAK”

Elinden geldiğince Donatımspor’a destek olmaya devam edeceğini ifade eden Onursal Başkan Kaçar, “Horozköyspor ile gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Alternatifi olan iyi bir ekip oluşturduk. Bu takım sezon sonunda BAL Ligi hedefine ulaşacak” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilişim