Spor Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezona fırtına gibi başlayıp ilk 4 haftada 9 puanla zirveye kurulan Manisaspor'un teknrik direktörü Taner Taşkın, camiayı şok edecek açıklamalar yaptı. 

Ekonomik krizin dayanılmayacak boyutlara geldiğini ve takımda çatlak sesler çıkmaya başladığını dile getiren Taner Taşkın, "Dik durmaktan yoruldum. Sorunları güçlükle bastırıyorum ama önüne geçemeyeceğim zaman olur. Futbolcularıma iki üç hafta daha ödeme yapılmazsa, Taner Taşkın olarak kendi adıma gerekeni yaparım. Bu benim açımdan istifa olarak da algılanabilir" dedi. Geçmiş dönemlerden sarkan borçların bugün yapılması gereken ödemeleri aksattığını ve kulübün giderek tıkanma noktasına geldiğini sözlerine ekleyen Taner Taşkın, şöyle devam etti: 

"Bıçak kemiğe dayandı. Yönetim sorunları aşmak için elinden geleni yapıyor ancak darboğaz giderek büyüyor. Kaliteli bir takım oluşturduk. İlk 4 maçta gücümüzü ortaya koyup liderliğe oturduk. Ancak bu işin önü laf, ardı para. Şampiyonluk ipini göğüsleyebilecek bu ekibe yazık olacak. Manisa halkının, kenti yönetinlerin Manisaspor'a sahip çıkmaya çağırıyoruz. Yarın çok geç olabilir." 

İSTANBUL'A OTOBÜSLE GİTTİLER 

Kırmızı Grup'taki 5'inci maçında pazar günü deplasmanda Büyükçekmece Tepecikspor'la karşılaşacak Manisaspor, uçak biletleri pahalı geldiği için bu sabah İstanbul'a karayoluyla gitti. Siyah beyazlı ekipte sakatlıkları devam eden Berk ve Ümit Yasin kadroda yer almadı. Karşılaşma pazar günü Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadı'nda saat 15.30'da başlayacak. 

Editör: TE Bilişim