ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Bir Manisaspor aşığı olan Özgür Kaplan, çok sevdiği takımının maçlarını artık stattan izleyebiliyor. İki sezon önce 6222 sayılı sporda şiddet ve düzensizliğin önlenmesine dair kanun çerçevesinde müsabakaları seyirden men cezası alarak, 2.5 yıl Manisaspor maçlarına giremeyen ve her maç öncesi karakola gidip imza atan Özgür Kaplan, geçtiğimiz hafta sonunda Bucaspor maçıyla tribünlere dönüş yaptı. Buca galibiyetinin mutluluğunu yaşayan Özgür, şimdi de şampiyonluk yolunda en önemli viraj olan Gümüşhane deplasmanında takımı destekleyecek.

“AŞKIMLA BULUŞMAYA GİDİYORUM”
İzmir’de ikamet eden Özgür, Gümüşhane’ye direkt otobüs olmadığı için önce Trabzon’a oradan da Gümüşhane’ye geçecek. İzmir-Gümüşhane arası 1287 kilometre. Dönüşte de aynı kilometre yolu kat edecek olan Özgür, Manisaspor için toplam 2574 km yolu kat etmiş olacak. Cuma günü saat 13:00’te yola çıkacak olan Kaplan, “Bileti aldım. Yolculuk aktarmalı olacak. Nasipse cumartesi günü öğle saatlerinde Gümüşhane’de olacağım. Konaklama ile ilgili henüz bir plan yapmadım. Bir gece orada kalıp stada geçeceğim. Aşkımla buluşmaya gidiyorum. Manisaspor neredeyse ben oradayım” dedi.

“BABAM ÇOK KIZSA DA…”
Daha önce cezalı olmasına rağmen Diyarbakır’a otobüsle gidip takımı stat dışından desteklediğinin altını çizen Kaplan, “Babam bana çok kızsa da annem darılsa da kız arkadaşım 2 hafta konuşmasa da arma nerde ben ordayım. Manisaspor’un gönüllü eriyim. Allah’ın izniyle Gümüşhane’den galibiyetle ayrılıp şampiyonluğa bir adım daha yaklaşacağız. Manisaspor’a gönül verenleri bu zorlu deplasmana bekliyorum. Yaşasın şehrinin takımını destekleyenler! Hep destek tam destek” diye konuştu.

 
Editör: TE Bilişim