Manisaspor, daha önce anlaştığı 6 futbolcu ile sözleşme imzaladı. Tarık Almış Spor Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde futbolcuların mutlu oldukları gözlendi. İmza töreninde 6 futbolcunun yanı sıra kulübün genel sekreteri Hakkı Övünç ve basın sözcüsü Tarkan Kayhan da hazır bulundu.
Genç bir takım olduklarını belirten futbolcular, başarıya inandıklarını ifade ettiler ve başarılı olacaklarının sözünü verdiler. Manisaspor gibi bir camiada oynamanın herkesi mutlu edeceğini ve kulübe uzun yıllar hizmet etmek istediklerini dile getiren yeni transferler, takımı Süper Lig'e taşımak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladılar.
Manisaspor Basın Sözcüsü Tarkan Kayhan, “Daha önce anlaştığımız futbolcularla, basın mensupları karşısında toplu imza töreni düzenlemek istedik. Anlaştığımız oyuncular genç ve gelecek vaat ediyor, bizler de başarılı olacaklarına inanıyoruz” dedi.
Zeki Sinanoğlu’nu Gaziantepspor’dan 2 yıllığına, eski futbolcusu Oğuzhan Kayar’ı Galatasaray’dan 1 yıllığına, Gökhan Sazdağı’nı ise Fenerbahçe’den 1 yıllığına kiralık olarak renklerine katan Manisaspor, Payas Belediyespor’dan kadrosuna kattığı Anıl Çetin ile 2 yıllık, Ankaragücü’nden kaleci Bayram Olgun ile 3 yıllık, Orduspor’dan Canberk Dilaver ile de 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Editör: TE Bilişim