Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, iç sahada üst üste 3 maç kaybettiklerini hatırlatarak, "Bu yarışta 7. sıraya kadar geriledik. Ancak bunu unutarak geçtiğimiz haftadan sonra bugün de kazanmak bizim için çok iyiydi. Önümüzdeki sezonun finali niteliğinde değerlendireceğimiz bir Balıkesirspor maçı var. Orada da kazanacağız. Rakiplerimizin birbirleriyle zorlu maçları var. Bugün 53 puan kazandık. İçeride istemediğimiz maçları kaybettik. Taraftarımız bizim yanımızdaydı. Sonunda başarırız diye düşünüyorum" dedi.
Manisasporlu futbolcu Gökay İravul da, "Geçen haftalarda yapamadığımızı yaptık. Dış sahada oynadığımız karşılaşmalar iç sahada oynadığımız karşılaşmalara nazaran daha kolay ve skor olarak daha iyi oluyordu. Ligin kalan maçlarında da kazanabildiğimiz kadar kazanarak, rakiplerimizin kaybetmesini bekleyeceğiz. Takımımız adına başarılı bir şekilde sezonu kapatmak istiyoruz. Play-off umutlarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.
Play-off iddialarının devam ettiğini vurgulayan Manisasporlu bir diğer futbolcu Oğuzhan Yıldırım ise, "Bunu sürdüreceğiz. Rakiplerimizle puan farkını kapatarak, süper lig ve Play-off iddiamızı sürdürmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.
1461 TRABZON CEPHESİ
1461 Trabzon Teknik Direktörü Ekrem Al, puan ya da puanlar almayı hedefledikleri bir maçı kaybettiklerini belirterek, "Oyunun başlangıcında yediğimiz goller planlarımızı oldukça bozdu. Tabi ki genç bir ekibiz. Bazı gerilimli durumları olgunlukla karşılayamıyoruz. Özellikle 2. yarıda verdiğimiz mücadele ve gol arayışlarımız yakaladığımız pozisyonlar maçı beraberlik durumuna getirebilirdi. Oyuncularıma söyleyecek bir şeyim yok. Onlar ellerinden gelen mücadeleyi verdiler. Ama olmadı. Yine de şansımız devam ediyor. İçerideki maçlarımızı ve son deplasman maçlarını ciddi anlamda oynamamız gerekiyor. Son 3 maçımız kalmasına rağmen bu takımı ligde tutacağız. Ben buna inanıyorum. En azından o mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz. Bunu verecek gücümüz ve inancımız var" şeklinde konuştu.
1461 Trabzonlu futbolcu Batuhan Arslan, gol atmakta sıkıntı yaşadıklarını vurgulayarak, "2. golü de yedikten sonra hocamız atağa yönelik oynattı bizi. Bir golü bulduk ama yetmedi. Artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. İnşallah ligde kalacağız" diye konuştu.
Kazanmak istediklerini ifade eden 1461 Trabzonlu futbolcu Alihan Tunçer ise, "İstediğimizi elde edemedik. Rakiplerimiz de kazanamadı. Önümüzdeki 3 maçın 3'ünü de alabilirsek, ligde kalacağımızı düşünüyoruz. İstiyoruz ama hakem, o, bu, şu faktörler çok oluyor. Ligde kalacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Editör: TE Bilişim