TKİ Tavşanlı Linyitspor deplasmanında Agbetu ve Sani'nin attığı gollerle 2-0 geriye düşmesine rağmen ikinci yarının ilk 10 dakikalık bölümünde 2-2'lik eşitliği yakalayan Manisaspor, kalesinde tekrar gol gördüğü müsabakada 90+5. dakikada Hasan Ali Durtuluk'un attığı golle haftayı 1 puanla tamamladı. Bu sezon Şanlıurfaspor maçının ardından ikinci beraberliğini alan Manisaspor, haftayı 14 puanla tamamladı. Ege temsilcisi 2 Kasım Cumartesi günü Fethiyespor'u konuk edecek. 

HASAN ALİ İLK GOLÜNÜ ATTI
Karşılaşmanın uzatma bölümünde attığı golle takımına 1 puan kazandıran Hasan Ali Durtuluk, bu sezon ilk golünü kaydetti. Hasan Ali Durtuluk, son golünü 9 Mart 2013 tarihinde 2 gol attığı Adana Demirspor karşısında kaydetmişti. Geçen hafta İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında olduğu gibi bu hafta da gol sevinci yaşayan Mikic, 2. golüne ulaşırken, Perovic ise 5. kez gol sevinci yaşadı. 

BARBAROS SAHALARA DÖNDÜ
Geçen seneyi Boluspor'da tamamladıktan sonra Manisaspor'a transfer olan ancak sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Barbaros Bahadır Barut, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında ikinci yarıda oyuna girerek sahalara döndü. 

BEKİR YILMAZ KART SERİSİNE DEVAM
Bu sezon ligde 8. maçına çıkan Bekir Yılmaz, TKİ Tavşanlı Linyitspor maçında gördüğü sarı kartla ligde 7. kez sarı kartla cezalandırıldı. Bekir Yılmaz, bir daha sarı kart görmesi durumunda cezalı duruma düşecek.

Editör: TE Bilişim