Şampiyonaya Manisa ilinden toplam 26 sporcu katılırken kafilenin başkanlığını Okçuluk İl Temsilcisi Duygu Yardımcıoğlu üstlendi. Antrenörler Arif Zeyrek, Yeliz Zeyrek, Nihal  Er ve Elif İnce nezaretinde yarışmalara katılan Manisalı okçular kürsüye çıkabilmek için hedeflere kilitlendi.
Şampiyonanın sonunda Hedefleri tutturan Caner Türkan Genç Erkeklerde birçok sporcuyu geride bırakarak Türkiye 3. Oldu. Aynı şekilde Genç kızlar da da Deniz Zibeller adını Türkiye 4. cülüğüne yazdırdı. Türkan ve Zibeller madalya için kürsüye çıktı ve madalyalarını aldılar.
Caner Türkan ve Deniz Zibeller’in elde ettiği Türkiye şampiyonlukları Manisa’daki ailelerinde büyük sevince neden oldu.
Okçuluk Manisa İl Temsilcisi Duygu Yardımcıoğlu ”Gerçekten beklenenin çok üzerinde bir katılımlı şampiyona oldu.Biz de Manisa ekibi olarak 26  sporcu ile şampiyonaya katıldık.Türkiye3 ve 4. İle döndük. Sporcularımızın hepsi çok başarı ve gelecek vaad ediyor. Bugüne kadar birçok derecelerimiz hatta Avrupa düzeyinde başarılarımız bulunuyor. Hedefimiz önümüzdeki aylarda yapılacak olan ilk Uluslararası şampiyonada kürsüye çıkarak İstiklal marşımızı okutup Türk Bayrağımızı göndere çekmektir”dedi.  
Editör: TE Bilişim