Yapımı tamamlanan tesislerde inceleme yapan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tesisin genişletileceğini belirterek, “Tesisin yan kısmına halı saha ve arka kısmına yüzme havuzu kazandırmak istiyoruz. Burayı bölgeye hareket kazandıracak bir spor kompleksi haline getireceğiz” dedi. 
Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Güzelyurt Mahallesi Spor Lisesi yanında yaptığı, amatör spor kulüplerine hizmet verecek olan spor tesisi tamamlandı. Tesislerde incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, tesisin genişletilmesi konusunda talimat verdi. Başkan Ergün’e incelemeler sırasında Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Kent Estetiği Daire Başkanı Serpil Çakır, Fen İşleri Daire Başkanı Yılmaz Gençoğlu ile birlikte Etüt ve Projeler Dairesi Başkanı Emine Müge Kuğu eşlik etti. Manisa’da tesis eksikliği noktasına önemli adımlar attıklarına dikkat çeken Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, gençlerin spora teşvikinin sportif alanların arttırılmasıyla mümkün olabileceğine vurgu yaptı. Manisa’nın yeni bir tesis daha kazandığını ifade eden Başkan Ergün, “Spor tesisimiz tamamlandı ve şu anda amatör spor kulüplerine hizmet verecek hale geldi. Şu anda çevre düzenlemeleri ile ilgili eksiklik var. Bunların da tamamlanmasıyla burasını hizmete açacağız” dedi.
Yapımı tamamlanan tesis içerisine halı saha ve yüzme havuzu yapmayı planladıklarının da altını çizen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Futbol sahası tamamlandı ve kullanılabilir duruma geldi. Ancak tesisimizin yan kısmında ve arka kısmında boş alanlar var. Buraları da değerlendireceğiz. Tesis içerisine halı saha ve yüzme havuzu yapmayı planlıyoruz. İlgili birimimize bununla ilgili proje hazırlanması konusunda gerekli talimatları verdik. Gençlerimizi, çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın en iyi yollarından bir tanesi spordur. Bu nedenle tesislerin arttırılması ve amatör sporun desteklenmesine büyük önem veriyoruz. Şimdiden Manisa’mıza hayırlı olsun” dedi.

Editör: TE Bilişim