Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Güzelyurt Mahallesi’nde hizmete sunduğu spor salonunda gerçekleştirilecek olan turnuvada Manisa Büyükşehir Belediyespor, Nilüfer Belediyespor, Salihli Belediyespor ve Seramiksan takımları mücadele edecek.

Manisa’da 18-20 Eylül tarihleri arasında Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Voleybol Turnuvası öncesinde bir basın toplantısı düzenlendi. Gerçekleştirilen toplantıya Manisa Büyükşehir Belediyespor Genel Koordinatörü Alparslan Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyespor Spor Şube Müdürü Haşim Elmalı, Manisa Büyükşehir Belediyespor Antrenörü Süleyman Bozkan, Nilüfer Belediyespor Antrenörü Reşat Yazıcıoğlu, Salihli Belediyespor Antrenörü Gül İlter ve Seramiksan Antrenörü Ali Kamberoğlu katıldı. Bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan bayan voleybol takımlarının sezon öncesinde önemli bir turnuvaya ev sahipliği yaptığının altını çizen Kulüp Genel Koordinatörü Ustamehmetoğlu, “Birbirinden değerli dört kulübümüzü Manisa’da ağırlıyoruz. Güzel bir turnuva olacağı düşüncesindeyim. Aynı zamanda düzenlenecek olan farklı etkinliklerle turnuvayı renklendirmeyi planlıyoruz. Manisalı sporseverleri turnuvaya davet ediyoruz” diye konuştu. Aynı zamanda Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yakın zamanda ilimize kazandırılan spor salonunun yine önemli bir turnuvaya ev sahipliği yapacağını dile getiren Ustamehmetoğlu, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün spora olan ilgisi ve yakınlığı neticesinde ilimize güzel bir tesis kazandırıldı. Yapılan bu tesisin önemini şimdi bir kez daha anlamış bulunuyoruz” diye konuştu.

ANTRENÖRLER TESİSLERE HAYRAN KALDI

Turnuvada mücadele edecek olan takımların antrenörleri de düzenlenen toplantıda söz aldı. Öncelikle Manisa’ya kazandırılan tesise hayran kaldıklarını belirten antrenörler, tesisin Manisa’da sporun gelişmesi açısından büyük şans olduğu görüşünde birleştiler. Kendilerini Manisa’da konuk ettikleri için Manisa Büyükşehir Belediyespor’a teşekkür eden Nilüfer Belediyespor Antrenörü Reşat Yazıcıoğlu, “Burada çok önemli takımlara karşı mücadele edeceğiz. Sezon öncesinde eksikliklerimizi de görme fırsatı yakalayacağız. Bize gösterilen misafirperverlikten ve bu turnuvada bulunmaktan dolayı mutluluk duyuyoruz” dedi. Ege Bölgesi’nde son dönemde voleybola olan ilginin arttığına dikkat çeken Salihli Belediyespor Antrenörü Gül İlter ise, “Bu güzel tesiste sezon öncesinde önemli bir turnuvada yer almaktan dolayı mutluyuz. Bizleri konuk eden Büyükşehir Belediyespor’a ve turnuvada yer alan diğer takımları başarılar diliyorum” diye konuştu. Seramiksan Antrenörü Ali Kamberoğlu’da turnuvada yer almaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Çok güzel bir tesiste önemli bir turnuvada yer alacağız. Sezon öncesinde bizim için faydalı maçlar oynayacağız. Bu anlamda Büyükşehir Belediyespor’a teşekkür ediyorum” dedi.

KULÜP OLARAK ŞANSLIYIZ

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Süleyman Bozkan ise spora ilgi duyan ve sporun içerisinden gelen bir Belediye Başkanına sahip oldukları için şanslı olduklarının altını çizerken, “Aynı zamanda Kulüp Başkanımız Cenk Ergün ve yönetim kurulu üyelerimiz bu anlamda bize çok destek veriyorlar. Ben bu turnuvanın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Manisa’da voleybolun var olduğunu bu turnuva ile göstermiş olacağız. Ben turnuvaya katılan takımlara teşekkür ediyorum. Güzel bir turnuva olacağını düşünüyorum. Takımlarımıza başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.  Büyükşehir Belediyesi Spor Şube Müdürü Haşim Elmalı’da turnuvada önemli takımları Manisa’da konuk ettiklerini belirterek, “Öncelikle takımlarımızın temsilcilerine ve oyunculara Manisa’ya hoş geldiniz demek istiyorum. Hocamızında belirttiği gibi sporun içerisinden gelen bir başkana sahibiz. Son dönemde sportif anlamda elde edilen başarılar ve tesisleşme noktasında atılan adımlar bunun en önemli göstergesi. Buna paralel olarak şehrimizde spora olan ilgide her geçen gün artıyor. Ben turnuvada mücadele edecek olan takımlarımıza başarılar diliyorum” diye konuştu.

TURNUVA ÜÇ GÜN SÜRECEK

Turnuva ve maç saatleri ile ilgili bilgi veren Elmalı, “Turnuvada karşılaşmalar 18 Eylül Cuma ve 19 Eylül Cumartesi günü saat 16.00 ve 18.00’de oynanacak iki müsabaka ile başlayacak. Turnuvada final müsabakaları ise 20 Eylül Pazar günü Saat 11.00 ile 13.00 saatleri arasında oynanacak. Tüm sporseverleri turnuvaya davet ediyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim