TFF İcra Kurulu üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar'ın startını verdiği 'Kulüp-Okul-Futbol' projesi kapsamında U16 Milli Takımı oyuncuları olan mili sporcuları taşıyan otobüs önce Murat Germen İlköğretim Okulu, oradan da Ali Rıza Çevik İlköğretim Okulu öğrencileriyle bir araya geldi. Her iki okulun öğrencileri de milli sporcuları alkışlarla karşıladı. 

Öğrenciler Mili sporcularla selfie yapmayı da ihmal etmedi. Milli sporcular öğrencilerin imza isteğini de geri çevirmedi kimi öğrenciler defterlerine kimileri de kollarına imza attırdı. 


Manisa’nın en köklü okullarından Murat Germen ve Ali Rıza Çevik ilköğretim okullarındaki öğrencilerle sohbet eden U16 Milli Takım Teknik Direktörü Ahmet Ceyhan ile U16 Milli Takımı Kaptanı Cafer Tosun öğrencilerin sorularını da cevaplandırdı. 

Soruları içtenlikle cevaplandıran Teknik Direktör Ahmet Ceyhan,“Bizim sporcularımızla dünyadaki sporcular arasında hiçbir fark yok. Tam aksine bizim sporcularımız daha özverili. Ancak bizde eksik olan şey tesis. Milli Takımımızın daha güçlü olabilmesi için takımların altyapılarına en az yüzde 5’lik bütçe ayırmaları gerekir. Yabancı sınırılmasının kaldırılması ise yerli futbolcularımızı teşvik ve hırslandıracaktır” dedi

Alirıza Çevik İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Ödemiş sporculara Mesir macunu ve okullarını tanıtan kitaplar verdi.

U16 Milli Takım Teknik Direktörü Ahmet Ceyhan da Okul Müdürü Mehmet Ödemiş’e Milli takım forması hediye etti. Öğrenciler coşkuyla karşıladıkları milli takımı alkışlarla uğurladılar.

MERCEDES-BENZ EGE KUPASI ÖNCESİ BASIN TOPLANTISI YAPILACAK

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından bu yıl 16.'si düzenlenen 2015 Mercedes-Benz Ege Kupası öncesi basın toplantısı yapılacak.

19-24 Ocak 2015 tarihleri arasında Manisa ve ilçelerinde yapılacak 2015 Mercedes-Benz Ege Kupası öncesindeki basın toplantısına TFF İcra Kurulu Üyesi ve Profesyonel Kurul Başkanı Arif Koşar, U16 Milli Takım Teknik Direktörü Ahmet Ceyhan ile U16 Milli Takımı Kaptanı Cafer Tosun katılacak.

2015 Mercedes-Benz Ege Kupası basın toplantısı 18 Ocak 2015 Pazar günü saat 12:00’de Manisa’daki Saruhan Hotel’de yapılacak.

Editör: TE Bilişim