Merkez Hakem Kurulu'ndan (MHK) yapılan açıklamaya göre 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanacak Fenerbahçe - Galatasaray mücadelesini Mustafa Kamil Abitoğlu yönetecek. Abitoğlu'nun yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu ve Serkan Ok yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ali Palabıyık olacak.

BİLETLER SATIŞA ÇIKTI 

 

 

25 Ağustos'ta Fenerbahçe ile Galatasaray'ı karşı karşıya getirecek Süper Kupa maçının biletleri satışa çıktı. Bilet fiyatları 75-150 TL arasında değişiyor.
Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonu şampiyon tamamlayan Fenerbahçe ile Ziraat Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Galatasaray'ın 25 Ağustos Pazartesi günü Manisa'da karşı karşıya getirecek olan TFF Süper Kupa müsabakası biletlerinin gişe satışına başlandı.

SATIŞLAR SOMA, İZMİR VE MANİSA'DA BAŞLADI

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, TFF Süper Kupa maçı için gişelerden bilet satışının bu sabahtan itibaren Soma, İzmir ve Manisa'da başladığı belirtildi.

Fenerbahçe taraftarlarının biletlerini Soma'da Pancar Park'tan, Manisa 19 Mayıs Stadı'nın Gediz tarafında yer alan gişelerden ve İzmir Alsancak Stadı protokol girişinden alabilecekleri ifade edildi.

Galatasaraylı taraftarların ise biletlerini, Soma Şehir Terminali'nden ve Manisa 19 Mayıs Stadı'nın Spil tarafında yer alan gişelerden temin edebileceği kaydedildi.

EN FAZLA 2 BİLET ALINACAK

Karşılaşmada e-bilet sisteminin uygulanmayacağı ve her taraftarın en fazla iki bilet alabileceği bildirildi. Bilet sahiplerinin TC kimlik numarası belirtmeden bilet alamayacağı ve stada kimliksiz sokulmayacakları da açıklandı.

TFF Süper Kupa'da bilet fiyatları kale arkası tribünler için 75 lira, maraton ve kapalı tribünler için ise 150 lira olarak belirlenmişti.

Editör: TE Bilişim