Hafta sonudeplasmanda karşılaştığı Bandırmaspor’la golsüz berabere kalarak Manisa’ya 1 puanla dönen Manisa Büyükşehir Belediyespor, Şanlıurfaspor’la hafta içi mesaisinde yarın saat 15.00’de Mümin Özkasap Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Bu sabah Halil Onultmak Spor Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan ve kampa girerek maç saatini beklemeye başlayan temsilcimiz sahadan galibiyetle ayrılıp zirve yarışındaki iddiasını sürdürmenin hesaplarını yapıyor.
Manisa Büyükşehir Belediyespor Kendi Evinde 3’te 3 Yaptı
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 11 puanla 8’inci sırada yer alan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 2018-2019 futbol sezonunda deplasmanlarda şanssız sonuçlar alırken, kendi evinde oynadığı maçlarda ise puan kaybetmedi. Bu sezon kendi sahasında Zonguldak Kömürspor, Bugsaşspor ve Pendikspor’u konuk eden Manisa Büyükşehir Belediyespor, bu üç maçta hanesine 9 puan yazdırdı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’un Bu Sezon Kendi Sahasında Aldığı Sonuçlar
1.hafta:Manisa Büyükşehir Belediyespor: 2 Zonguldak Kömürspor: 1
3.hafta:Manisa Büyükşehir Belediyespor. 3 Bugsaşspor: 0
6.hafta: Manisa Büyükşehir Belediyespor:1 Pendikspor: 0
Karşılaşmanın Hakemi Mustafa İlker Coşkun
Türkiye Futbol Federasyonu, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 8. hafta maçlarında görev alacak olan hakemleri açıkladı. Yarın saat 15.00’de Mümin Özkasap Stadı’nda başlayacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor-Şanlıurfaspor mücadelesini Mustafa İlker Coşkun yönetecek.  Mustafa İlker Coşkun’un yardımcılıklarını ise Ejder Yapıcı ve Hakan Yoldaş yapacaklar. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Serkan Eryılmaz.

Editör: TE Bilişim