Gençlik Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü ve Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu faaliyet programı çerçevesinde Manisa'da 9-15 Ekim Amatör Spor Haftası sebebiyle Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından 6 farklı spor branşında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bir hafta boyunca düzenlenen Muay Thai, masa tenisi, eskrim, basketbol, judo ve voleybol müsabakalarına 1000'e yakın sporcu katıldı. Müsabakalar sonunda başarılı sporculara, takımlara kupa ve madalyaları verildi.
Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen amatör spor haftası kapanış törenine Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Manisa Amatör Spor Kulüpleri Federasyon Başkanı Erol Timur, Judo Ege Bölge Temsilcisi Zafer Şişmanlar, Spor İl Müdürlüğü şube müdürleri, antrenörler, veliler ve çok sayıda sporcu katıldı.
“SPORUN EN”LERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ
Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen amatör spor haftası kapanış töreninde Sporun En'leri ödüllendirildi.
Dünya Gençler Cimnastik Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, Dünya Gençler Güreş Şampiyonu Kerem Kamal, Dünya Yıldızlar Mhuy Thai Şampiyonu Damla Dinçer, Avrupa Ümitler Judo Şampiyonu Mert Şişmanlar,Güreş antrenörü Süleyman Güngör, Muay Thai Antrenörü Ediz Barış, judo Antrenörü Fatih Akcan, Goalball oyuncuları Recep Tan ve Zeynep Çıkla, Soma Zafer Spor Kadın Futbol Takımı ve Soma Zafer Spor Kadın Futbol Takımı Teknik Direktörü Hakan Arslancan, FIBA Basketbol Hakemi Zafer Yılmaz ve spor yöneticisi Aydın Yeyin Sporun En'leri ödüllerini Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürü Yunus Öztürk, Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Erol Timur, Judo Ege Bölge Temsilcisi Zafer Şişmanlar, Eski milli judo sporcusu Abdülaziz Çelik, Judo Antrenörü Ali Atmaca, Manisa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdür Vekili Özcan Özen, Futbol il temsilcisi Behçet Atlı'nın elinden aldı.
Milli takım kampında bulunan Dünya Gençler Güreş Şampiyonu Kerem Kamal, Dünya Gençler Cimnastik Şampiyonu Ayşe Begüm Onbaşı, Deniz Şahin ve Mehmet Ercoş'un ödülleri antrenörlerine verildi.


Editör: TE Bilişim