Manisa Büyükşehir Belediyespor Pazar günü deplasmanda grup lideri Etimesgut ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden devam etti. Antalya’da oynanan Kemerspor maçının ardından başkente geçen yeşil-beyazlılar, burada Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda şut çalışması yaptı. Zor bir maça çıkacaklarını belirten Teknik Direktör Levent Eriş, “Bu hafta zor görünen maçı kolaya çevirmek için çaba göstereceğiz. Daha iyi yerlere geleceğiz. Biraz zamana ihtiyacımız var” dedi


Spor Toto 3. Lig 2. Grupta Pazar günü lider Etimesgut Belediyespor ile karşılaşacak olan Manisa Büyükşehir Belediyespor bu zorlu maçın hazırlıklarına Ankara’da devam ediyor. Teknik Direktör Levent Eriş yönetiminde yaklaşık bir saat süren bir antrenman gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, dar alanda gerçekleştirilen pas çalışmasının ardından şut çalıştı. Oyuncularına sık sık uyarılarda bulunan tecrübeli teknik adam, Etimesgut maçı öncesinde son taktikleri verdi. Antrenmanın ardından yaptığı açıklamada Ankara temsilcisi ile oynayacakları maçın önemine dikkat çeken Eriş, zor bir maçın kendilerini beklediğini söyledi. Her geçen gün oyun kalitelerini arttırdıklarını belirten tecrübeli teknik adam, “Oyuncularımız artık bir başlangıç yapmak zorundalar. Bu Etimesgut maçı veya bir sonraki maç olabilir. Bu hafta zor görünen bir maçı kolaya çevirmek için mücadele edeceğiz” dedi.


FUTBOL ZAMAN İSTEYEN BİR OYUN


Büyükşehir Belediyespor’un 3. Lig’de ilk sezonunu yaşadığını hatırlatan Eriş, “Futbol zaman isteyen bir oyun. Yeni oyunculardan kurulu bir ekibiz. Doğal olarak bazı aksaklıklar olacaktır. Ama kimsenin endişesi olmasın bu takım ligde arzu edilen noktaya mutlaka gelecek” diye konuştu.


Göreve geldikten sonra insanların beklentilerinin bir anda yükseldiğini hatırlatan Eriş, “Herkes hemen istiyor ki takım bir anda iyi yerlere gelsin. Tabi bu bir anda olmuyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün ve yönetim kurulumuz ile birlikte takımın başarısı noktasında büyük mücadele veriyoruz. Profesyonelleşme adına önemli adımlar atıyoruz. Umut ediyorum ki bu mücadelemiz sonuçlara da yansıyacaktır. Kimse telaş yapmasın. Bizim hedeflerimiz büyük. Asla küçük düşünmüyoruz. Bunun için zamana ihtiyacımız var. Bunun bilinmesini istiyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim