Manisa’da yaşayan Balıkesirliler, takımlarının ligin ilk haftasında kendi sahasında oynadığı Akhisar Belediyespor maçını stattan izleyemeyince Gençlik Parkında birlikte izledi. Balıkesirspor taraftarları maçı Akhisar ve Manisaspor taraftarlarıyla birlikte maçı izleyerek centilmenlik örneği sergilediler.

Spor Toto Süper Lig 2014-2015 sezonu oynanan Balıkesirspor-Akhisar Belediyespor maçıyla başladı. Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Beşiktaş’ın Onursal Başkanı Süleyman Seba anısına TFF tarafından bu yıl Süleyman Seba Sezonu ilan edildi. Manisa’da yaklaşık 45 bin Balıkesirli yaşıyor. Maça Manisa’daki Balıkesirliler, 39 yıl sonra Süper Lige çıkan Balıkesirspor’un kendi sahasında Akhisar Belediyespor ile oynadığı ve 2-1 kaybettiği maçı Gençlik Parkında izledi. Balıkesirliler maçı, hem Akhisar, hem de Manisaspor taraftarıyla birlikte izleyerek güzel centilmenlik örneği sergilediler. Taraftarlar maçta atılan 3 gole birlikte sevindi.

BU ŞEHİRDE BİRLİKTE YAŞIYORUZ

Manisa Balıkesirliler Derneği Başkanı İsa Özdemir, Balıkesir’i desteklemek için burada toplandıklarını belirterek, “Akhisar ile maçı oynadık. Akhisar Belediyespor, bizim kardeş takımımız. Manisaspor da bizim kardeş takımımız. Çünkü Balıkesirli olmamıza rağmen bu şehirde yaşıyoruz. Balıkesirli, Akhisarlı ve Manisalı bir arada yaşıyor. Başta spor olmak üzere hepimiz aynı noktadayız. Süper Lig’de mücadele eden Balıkesirspor’a Akhisar Belediyespor’a ve PTT Birinci Lig’de yer alan Manisaspor’a bundan sonraki maçlarda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim