Grandmedical Manisaspor’da Makukula sorunu 90 gün sonra yeniden hortlamaya aday. Siyah-Beyazlılar’ın Portekizli eski futbolcusu, FIFA kanalıyla kulübe yazı göndererek, 90 gün içinde kendisine bir ödeme daha yapılmasını istedi. Siyah-Beyazlılar, 29 Haziran’da 60 bin euro ödeme yaparak, küme düşme sıkıntısını ötelemişti. Manisaspor’un bu süre zarfında Makukula’ya bir ödeme daha yaparak, bu eşiği de atlamanın hesaplarını yaptığı öğrenildi.

ÖDEME YAPILMAZSA KÜME DÜŞME SORUNU YENİDEN GÜNDEME GELECEK

Manisaspor’un 90 gün içerisinde Makukula’ya ödeme yapması gerekiyor. Aksi halde küme düşme sorununun yeniden gündeme geleceği kaydedildi. Makukula’nın avukatı Alexis Rutman’ın ödeme yapılmadığı takdirde FIFA’ya dilekçe gönderip, küme düşürme talebinde bulunabileceği kaydedildi.

ACİL KAYNAK ARANIYOR

Çok zor bir görevi üstlenen ve hiçbir geliri olmayan bir kulübü ayağa kaldırmanın hesaplarını yapan Manisaspor yönetimi, minimum 2 milyon TL kaynak bulduğu anda gerek transfer yasağının kaldırılması gerekse FIFA’lık konuların çözümü noktasında daha somut adımlar atmayı istiyor. Siyah-Beyazlı yönetim, bu doğrultuda önümüzdeki günlerde tüm vekillerle Ankara’ya çıkarma yaparak, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun desteğini isteyecek.
Mustafa Tatlı-Manisa Manşet

Editör: TE Bilişim