Maçın ardından basın toplantısında konuşan Manisaspor Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "Öncelikle bu gün bizim için kazanmak çok önemliydi. Bunun için futbolcularımı kutluyorum. 3 hafta üst üste kaybetmiştik. Bunların ikisi rakibimiz olunca ilk 6 içerisinde puan farkı oluştu. 7. sıraya kadar geriledik. Ancak bu gün sonuç itibariyle oynanan oyun ve taraftarımızın coşkusu bizim için bir artıydı. Umarım ligin ilk yarısında olduğu gibi bizim için bir kıvılcım olacak. Bu bizim çıkışımızın bir başlangıcı olacak. Ligin bitmesine 11 hafta kaldı ve her geçen hafta biraz daha zorlaşıyor. Önümüzde İstanbul Büyükşehir maçımız var. Yarın sabahtan itibaren bu maça hazırlanacağız. Orada da kazanmak istiyoruz. Umarım bunu da gerçekleştiririz" dedi.
Özdeş'in ardından konuşan Manisasporlu oyuncu İsmail Köse, "Bu gün iyi oynayarak galip geldiğimizi düşünüyorum. Geçen haftalarda aldığımız kötü sonuçlardan dolayı çok üzüldük. Bu hafta aldığımız galibiyetten dolayı çok mutluyum. Bunu devam ettireceğimizi düşünüyorum" şeklinde kaydetti. 
Manisasporlu bir diğer oyuncu Oğuzhan Yıldırım ise, "Biraz heyecanlıydım ama önemli olan galip gelmekti. Tabi 3 maç mağlubiyet serimiz var bunu bozduğumuz için mutluyuz. Önümüzde zorlu bir rakip var. Üst sıraları zorlamaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

KAHRAMANMARAŞSPOR CEPHESİ
Karşılaşma sonrası basın toplantısında maçı değerlendiren Kahramanmaraşspor Teknik Direktörü Orhan Şerit, "Burada alabileceğimiz iki puan veya üç puan bizim umutlanmamız için iyi bir fırsat olacaktı. Ancak bunu sağlayamadık. Rakibimiz bizden çok daha üstün bir oyun ortaya koydu. Oyuna iyi motive olamamamız rakibimizin orta sahada çok fazla pozisyon üretmesine sebep oldu. Orta sahada buldukları pozisyonlar kalemizde tehlikeler oluşturdu. Ancak kalecimiz bu gün çok iyi bir oyun ortaya koydu. Rakibimizi tebrik ediyoruz. Biz de her oyunda daha heyecanlı diri bir oyun ortaya koyma arzusundayız. Ancak bu gün buna muaffak olamadık" dedi. 
Şerit'in ardından konuşan Onur Türk, "Pek fazla söylenecek bir şey yok. Buraya mücadele etmeye geldik. Ligden düşsek bile düşmeyi kabullenmeyeceğimizi sonuna kadar götüreceğimiz bir mücadele gerçekleştireceğiz. Manisaspor bizden üstündü. Yalan söylemeye gerek yok. Daha iyi hazırlanmışlar. Sahaya daha iyi çıktılar. Düşsek bile mücadele ederek düştük dedirteceğiz" şeklinde konuştu. 
Kahramanmaraşsporlu oyuncu Niyazi Er ise, maç sonu yaptığı açıklamasında, "Zor günler geçiriyoruz. Bunu haketmiyorduk. Allah izin verirse diğer maçlara çok iyi hazırlanıp iki haftaki Orduspor maçındaki mücadelemizi gösterip aynı şekilde futbolu tekrar yansıtmak istiyoruz. Puan olarak sıkıntılarımızı biliyoruz. Futbol olarak bir şeyler göstermeyi düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. 
Dede Çelik ise, galibiyet parolasıyla çıktıkları maçtan 2-0 mağlup ayrıldıklarını dile getirerek, "Üzgünüz. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Bu ligi Fair-play çerçevesinde bitirmek istiyoruz. Matematiksel olarak hiçbir şeyin belli olmadığı ligde elimizden gelenin en iyisini yaparak ligi tamamlayacağız" diye konuştu.

Editör: TE Bilişim