Manisaspor eski teknik direktörü Kemal Özdeş’in yeni sezonda çalıştıracağı Gençlerbirliği, Manisaspor’un stoperi Hikmet Balioğlu'nu renklerine bağladı. Kırmızı-siyahlıların genç stoperle 3 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi. Türkiye A2 Milli Takımı formasını en son oynanan Estonya karşısında giyen Hikmet Balioğlu, 2010'da Manisaspor'da profesyonelliğe adım attı. Balioğlu ayrıca Menemen Belediyespor ve Altınordu'da oynamıştı.

UCUZA GİTTİ AMA…

Manisaspor Yönetimi, Hikmet Balioğlu’nu 750 bin TL bonservis bedeli karşılığında Gençlerbirliği’ne satarken, bunu da mecburiyetten ucuza satmak zorunda kaldı. Yönetimin, iki aydır ödenemeyen personel maaşlarını düşünerek böyle bir karar aldığı ortaya çıktı. Gençlerbirliği’nin hafta içinde bonservis bedelini Manisaspor hesabına aktarır aktarmaz maa krizi çözülmüş olacak ve yaklaşık 60 personelin maaşları ödenmiş olacak.

“BARDAĞA DOLU TARAFINDAN BAKMALIYDIK”

Manisaspor Asbaşkan ve Basın Sözcüsü Hakan Kadayıfçılar, maddi imkansızlık nedeniyle kulüpte yaşanan sorunun kendilerini çok yıpratıp üzdüğünü, bu nedenle Hikmet’e sunulan teklifi pazarlık konusu yapamadan kabul ettiklerinin altını çizdi. “Bardağın dolu tarafından bakmalıydık” diyen Kadayıfçılar, “Maalesef Hikmet gibi değerli bir oyuncumuzu bu fiyata satmak istemezdik. Ancak kulübün içinde bulunduğu şartlar, bizi bu noktaya kadar getirdi. 60’a yakın personelimizin iki aydır ödenemeyen maaşları nedeniyle işi pazarlığa dökmeden kabul etmek zorunda kaldık. Tabi bunda Hikmet’in ısrarla ayrılmak istemesi de etkendi. Şehir olarak güçlü olamadığımız için bu transfer böyle gerçekleşti. Gençlerbirliği söz konusu bedeli yatırdığı anda personelimizin maaşlarını hemen yatırmış olacağız” dedi.

Editör: TE Bilişim