Manisa Büyükşehir Belediyespor’da yönetim kurulu Teknik Direktör Levent Eriş ile yollarını ayırdı.Yönetim kurulu toplantısının ardından yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi;
“Türk futbolu ve Manisa sporuna sağladığı katkıların yanı sıra kariyerine önemli başarılar sığdırmış olan Levent Eriş ile yollarımızı ayırma kararı aldık. Tecrübeli teknik adam 2015-2016 sezonunda göreve başladığı andan itibaren kulübümüzün işleyişine büyük katkılar sağlamış, geldiği süreçten bu yana kulübümüzün profesyonelleşme anlamında gelişimine önemli destekler vermiştir. Sezon başında şampiyonluk parolasıyla yola çıkan takımımızda, son dönemde alınan sonuçlar camiamızla ve Teknik Direktör Levent Eriş üzerinde baskı oluşturmaya başlamıştır. Teknik Direktör Levent Eriş, geride kalan süreçte oynadığımız maçlar sonrasında takımımızın skorsal anlamda beklenen sonuçları alamaması ve her maçın analizinde sorumluluğu kendi üzerine alarak yönetim kurulumuza gerekli açıklamaları yapmıştır. Pazar günü mutlak galibiyet parolasıyla çıktığımız Pazarspor maçının ardından alınan mağlubiyetle birlikte Sayın Levent Eriş, kendi isteği ile ayrılarak kulüp adına başka bir teknik yapılanma ile devam edilmesinin daha uygun olacağını yönetim kurulumuza iletmiştir. Teknik Direktör Levent Eriş’in aldığı bu karar üzerine yönetim kurulumuz toplanmış, her iki tarafın menfaatleri açısından gelinen noktada ayrılmanın en uygun yol olduğuna karar vermiştir.
Manisa Büyükşehir Belediye Spor Yönetim Kurulu olarak Levent Eriş ve ekibine bugüne kadar camiamıza vermiş olduğu katkılardan dolayı teşekkür eder, bundan sonraki futbol kariyerlerinde başarılar dileriz”  
 
Editör: TE Bilişim