Kütahyaspor’u iyi analiz ettiklerini belirten genç teknik adam, bir puan üzerine kurulu bir plan yapmadıklarını ifade ederek, “Play-Off için belirleyici bir 90 dakikadan kazanarak ayrılmak istiyoruz” dedi.

Bölgesel Amatör Lig 8. Grup’ta bitime üç hafta kala 53 puanla liderlik koltuğunda oturan Manisa Belediyepor, 3. Lig hedefi yolunda hafta sonunda çok önemli bir deplasmana çıkacak. Pazar günü saat 14.30’da Play-Off adaylarından Kütahyaspor’un konuğu olacak olan Belediyespor’da moraller süper. Teknik Direktör Hakan Şapçı, Kütahya’da bir puan düşüncesinde olmadıklarını belirtti.

KAZANIRSAK GARANTİLERİZ

Teknik Patron Şapçı, Kütahyaspor deplasmanına üç puan gözüyle baktıklarını ifade ederek, “Kazanırsak, gruptan çıkmayı ve liderliği garantileyebileceğimiz bir maç. Play-Off için belirleyici bir 90 dakika olacak. Uzun süre sonra takımımız çok iyi bir yere geldi. 1 puan üzerine kurulu bir planımız yok. Kütahya’ya galibiyet için gideceğiz. Daha önce beraberliklerle başımız belaya girmişti. Bunun da bilincindeyiz. Tüm hazırlıklarımızı 3 puan üzerine kurduk. Rakibi iyi analiz ettik. Kazanmak istiyoruz” dedi.

SÜMERBANK’TAN SONRA…

Sümerbank’tan sonra uzun yıllar aradan sonra Manisa’ya 3. Lig sevincini yaşatmak istediklerinin altını çizen Şapçı, “3. Lig’i hak ettik. Çok karakterli oyunculardan kurulu bir ekibiz. Performans olarak birbirine yakın oyuncularımız var. Uzun süre oynamayan oyuncularım, buldukları şansı iyi değerlendiriyor. Çalışmaktan şikayet etmeyen, bir an olsun pes etmeyen bir takımız. İnşallah bu emeklerin karşılığını sezon sonunda alırız” diye konuştu.

Editör: TE Bilişim