HABER:MUSTAFA TATLI

Manisaspor’un tartışılan kalecisi İsmail Şahmalı, son üç haftadaki performansıyla alkış alıyor. Yükselen form grafiğiyle dikkat çeken Şahmalı, 3 maçta 1 gol yerken, kritik kurtarışlarla takımını ayakta tutan isim oldu. Bebeğinin tedavisi nedeniyle takımla çalışma fırsatını pek bulamayan 34 yaşındaki file bekçisi, son haftalardaki formuyla kalede güven vermeye başladı.

ESKİ TAKIMINA KARŞI OYNAYACAK

Sivasspor, Mersin İdmanyurdu ve Samsunspor maçlarında öne çıkan isimlerden biri olan İsmail Şahmalı, bu hafta pazar günü oynanacak Denizlispor randevusunda 5 yıl formasını giydiği eski takımına karşı oynayacak.  Tecrübeli kaleci, bu maçta da yükselen form grafiğini sürdürüp haftalar sonra gelmesi muhtemel galibiyete katkı sağlamak istiyor.

DENİZLİSPOR MESAİSİ DEVAM EDİYOR

Öte yandan Manisaspor, hafta sonunda konuk olacağı Denizlispor maçının hazırlıklarını Tarık Almış Spor Tesisleri’nde sürdürüyor. Konde’nin iyileşmesiyle tam kadro sahaya çıkması beklenen Siyah-Beyazlılar’da hücum hattında değişikliklerin olması bekleniyor. Bilindiği gibi Tarzan son üç haftadır gol atamıyor.

 
Editör: TE Bilişim