Sporcularla Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun bizzat ilgilenirken, sözleşmeleri Başkanlık Makamında imzaladı. İmza törenine Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Kulüp Yöneticisi İsmail Temel ve Takım Antrenörü Mehmet Eroğul katıldı. Kula Belediyesi Başkanlık Makamında sporcular; Okan Oğuz, Mustafa Kılınç, Enes Şafak Sezer, Gökhan Keskin, Mehmet Kamberoğlu ve Tarık Girgin Kula Belediye Erkek Voleybol Takımı ile bir yıllık sözleşme imzaladılar.

HEDEFİMİZ PLAY-OFF'LARDA OYNAMAK

Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz yapılan son transferler sonrasında takımın iyi bir konuma geldiğini ve gerekli şartların oluşturularak başarının yakalanmaması için hiç bir engelin kalmadığını söyledi. Başkan Yılmaz açıklamasında; "Kula Belediyesi Voleybol Takımı yaptığı transferler ile iyi ve kaliteli bir takım olmuştur. Rakiplerine karşı amansız bir mücadele içerisine girerek başarılı sonuçlar alacağına kanaatimiz, kulüp yönetimi olarak da takımımıza güvenimiz tamdır. Değerli Antrenörümüz Mehmet Eroğul ve sporcularımıza başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

KADROMUZ TAMAM, SEZONA HAZIRIZ

Kula Belediye Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Mehmet Eroğul yaptığı açıklamada; "Yaptığımız transferlerde sporcuların karakter analizi de dahil olmak üzere ciddi bir çalışma sonucunda takımı oluşturmuş durumdayız. Sporcularımızın moral ve motivasyonu tam olmakla birlikte ciddi bir kamp dönemi geçirmekteyiz. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ederken, ligde ciddi başarıla imza atacağız" dedi.

KULA MARKA OLACAK

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun gerçekleştirilen transferler sonrasında yaptığı açıklamada, Kula her alanda adından söz ettiren bir kent olma yolunda hızla ilerliyor dedi. Başkan Tosun açıklamasına şöyle devam etti; "Tanıtım noktasında Dünya çapında kendini ispatlamış bir yol olan spor, Kula tanıtımına önemli katkılar sağlayabilecek önemli bir enstrüman. Bizler bu enstrümanı en iyi biçimde kullanarak Kula'nın tanıtımına önemli katkılar sağlayabiliriz. Kaliteli ve güçlü bir takım oluşturma yolunda son transferlerimizi gerçekleştirdik. Voleybol Takımımız istenen kaliteye ulaşmış durumdadır. Kaliteli ve başarılı bir sezon geçireceğine inancımızın tam olduğu bu sezonda Kula Belediye Erkek Voleybol takımımıza 2. Lig'de başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah" dedi.

BAŞKAN TOSUN'DAN SPORCULARA BAKLAVALI SÜPRİZ

2. lig hazırlıklarına hız kesmeden devam eden Kula Belediyespor Erkek Voleybol Takımına sürpriz ziyaret gerçekleştiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun sporculara baklava ikram etti. Kulüp yöneticileriyle birlikte gerçekleştirilen ziyarette Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve Kulüp Yöneticisi Faik Şentürk, İdari ve Mali İşler Müdürü İsmail Temel katıldı. Yapılan sürpriz ziyaretten dolayı memnun kaldıklarını belirten Kulüp Antrenörü Mehmet Eroğul ve sporcular Kula Belediye Başkanı ve yöneticilere teşekkür etti.

YAPILAN SON TRANSFERDE ŞÖZLEŞME İMZALAYAN SPORCULAR

Son olarak gerçekleştirilen transferler ile kaliteli bir takım haline gelen Kula Erkek Voleybol Takımının renklerine bağladığı son 6 oyuncu; Okan Oğuz; 21.02.1994 Bursa doğumlu. Voleybola 2005 yılında TOFAŞ Spor Kulübünde başladı. 2013 yılında TOFAŞ Spor ile Türkiye Genç Erkekler kategorisinde şampiyon oldu. Daha sonra Kula Belediye Sporla anlaştı, bir yıl Kula Belediye Sporda oynadıktan sonra geçen sezon Galatasaray'ın pilot takımı olan Düzce Gençlik ve Spor Kulübüne transfer oldu. Mustafa Kılınç; Voleybola Turgutlu'da başladı. Daha sonra İnegöl belediyesine transfer oldu. İnegöl'de 1.lige çıktı. Daha sonra ziraat bankasına transfer oldu. ziraat paf takımında namaglup şampiyon oldu. Enes Şafak Sezer; 2004'den bu yana sırasıyla İnegöl, Adana, Hatay, Adana, Kula, plaj voleybolu milli takımında oynadım, balkan 2 dünya şampiyonasında yer aldı. Gökhan Keskin; Küçük takım , yıldız takım, Arçelik spor kulübü, Genç takım, Altınyurt Altınyurt spor kulübü, Yeniköy Spor kulübü, Gümüşhane Torul gençlik spor Kulübü, İstanbul teknik Üniversitesi İstanbul Teknik Üniversitesi ile 2.lig voleybol spor kulübü, Bigadiç belediye sezonunun ikinci devresi t.f.l altekma ile 2. lig 5.sırada bitirdi. sezonu Anadolu Üniversitesi spor kulübü ile 2. Ligde oynadı. Mehmet Kamberoğlu; Voleybola Arkas spor alt yapısında başladı. Daha sonra T.V.L. Altekma spor kulübünde görev aldı. Geçen sezon devre arasında Kula Belediye Spora transfer oldu. Tarık Girgin: Kula belediyespor alt yapısından yetişti. Koray Baytemur; 1993 doğumlu olan sporcu SSK alt yapısından yetişti, sırasıyla Halkbank, PTT, Anadolu Üniversitesi takımlarında forma giydi. 2014-2015 Plaj Voleybolu Milli Takımında yer alan sporcu, Yunanistan'da yapılan Balkan şampiyonasında 2.'lik yaşadı.

 

Editör: TE Bilişim