Ege Bölgesi'nde Belediye Spor olarak 2. Ligde tek takım olan Kula Belediye Spor Erkek Voleybol Takımı kaliteli sporcuları transfer ederek 2. Ligde de adından fazlasıyla söz ettireceğini belirten Voleybol Takımı Antrenörü Mehmet Eroğul, azim ve inançla çıktığımız her maçta ciddi mücadele ettik. Bundan sonrada takım arkadaşlarım ve yöneticilerimizle birlikte daha da çok çalışarak daha iyi yerlere geleceğiz dedi. Açıklamasında Kula Belediye Spor Voleybol Takım Antrenörü Mehmet Eroğul; "Kula Belediye Spor Erkek Voleybol Takımı hak ettiği yere gelmiştir. Bu amaç doğrultusunda ciddi çalışmış ve takım olarak ciddi başarılara imza atmıştır. Sporcularıma bu konuda harcadıkları emek ve döktükleri ter için teşekkür ederim. Takıma yeni isimleri katmak için çalışmalarımız devam ediyor. Görüştüğümüz profesyonel sporcular var. Yakın zamanda takım yeni yüzü, yeni misyonu ve yeni vizyonu ile voleybol severlerin karşına çıkacak. Bizlere her koşulda destek veren ve takım başarısında ciddi rol sahibi olan Kulalı voleybol severlere ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

VOLEYBOL TAKIMI KULA'NIN DEĞİŞEN YÜZÜ OLACAK

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun yeni yapılanma içerisinde olan Kula Belediye Spor Erkek Voleybol Takımı için gerekli çalışmaların hızla devam ettirildiğini belirtti. Gerçekleştirilen yapılanma süreci sonunda voleybol takımının adından sıkça söz ettireceğine inancım sonsuzdur. Kula Belediye Spor Erkek Voleybol Takımı yöneticilerinden antrenörümüz Mehmet Eroğul'a her koşul altında takımı evinde ve deplasmanda destekleyen voleybol sever Kulalı hemşehrilerime ve her maçta üstün gayret gösteren, ter döken ve mücadelesini sonuna kadar devam ettiren sporcularımıza teşekkür ediyorum" dedi.

AMACIMIZ EGE BÖLGESİNİN YILDIZI OLMAK

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun açıklamasına, takımın daha iyi ve başarılı olması yönünde çalışmalar yapılacağı noktasına değinerek devam etti. Kula Belediyesi Voleybol Takımının hedefi büyük ve gerçekleştireceği misyon ağır. Ege Bölgesinde Belediye Spor olarak tek 2. Lig temsilcisi konumunda. Bu da ayrı bir sorumluluk ve vizyon yüklemektedir. Bu çerçevede takıma her tülü desteği vermeye kararlı ve istikrarlı olarak devam edeceğiz. Spor reklam ve tanıtımın en güzel yolu. Bu avantaj Kula'nın tanıtımı noktasında en iyi yollardan birisidir. Kula Belediye Spor Erkek Voleybol Takımı'na 2. Ligde başarılı bir sezon yaşamalarını diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun inşallah dedi.

Editör: TE Bilişim