Geceye Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kulüp Başkanı Vedat Yılmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Kula İlçe Başkanı İbrahim Kilimci, Kula Belediyesi Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kulüp Yöneticisi İsmail Temel, Antrenör Mehmet Eroğul ve kulüp sporcuları katıldı. Moral gecesinde sporculara tebrik eden ve başarılı sonuçlar için iyi mücadele sözü alan Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, takım ile ilgili son durum hakkında bilgi aldı. Antrenör Mehmet Eroğul ciddi müsabakaların yaşandığı ilk devrenin ardından, ikinci devreye daha iyi sonuçlar almak ve takımı daha iyi noktaya taşımak için çok çalışacaklarını belirtti.

MORAL GECESİNDE TAKIM PASÖRÜNE VEDA

Takımda  pasör olarak görev yapan Deha Bozkan Kula Belediye Spor Kulübüne veda etti. 1. Ligde mücadele eden Bornova Anadolu Lisesi Voleybol Takımına transfer olan Deha Bozkan sporcular ve Kulüp Yöneticileri ile vedalaştı. Yapılan transfer ile ilgili olarak açıklama yapan Kulüp Yöneticisi Vedat Yılmaz; "Kula Belediye Sporda ciddi bir başarı sergileyen ve takım için çok çalışan değerli kardeşimiz Deha Bozkan ile yollarımızı ayırıyoruz. Bu ayrılık bizleri üzmesinin yanı sıra sporcumuz için önemli bir transferdir. Başarılı çizgisini Bornova Anadolu Lisesi Spor Kulübünde devam ettireceğine inancım tamdır. Kula Belediye Spor Kulübünün bir sporcusu olarak bizleri temsil eden Deha Bozkan kardeşimize başarılarının devamını diliyor 1. Ligde de başarılı olacağına inanıyorum" dedi.

BOZKAN; KULA BELİYESİ VOLEYBOL TAKIMININ YERİ AYRIDIR

Moral gecesinde Kulüp Yöneticileri, sporcular ve Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ile vedalaşan Deha Bozkan yaptığı açıklamada; "Kula Belediye Spor Kulübünde güzel günlerim geçti. Yaşadığımız her başarıda birlikte sevindik, her kötü sonuçta yine birlikte üzüldük. Takım arkadaşlarım ve Yöneticilerimizle güzel günlerimiz geçti. Kula Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tosun bizlere her zaman destek verdi. Kula benim için ikinci bir memleket oldu. 1. Ligde de Kula'yı en iyi biçimde temsil edeceğim. İnşallah ilerde yine Kula Belediye Spor Kulübü çatısı altında tekrar buluşmak temennisindeyim. Bana her zaman destek olan Kulüp Yöneticilerim, takım arkadaşlarım, Antrenörümüz Mehmet Eroğul ve Kula Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Tosun'a teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim