Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 2. Lig maçında Seramiksanspor Ege derbisinde Karşıyaka’yı 3-0 yenerek 2’de 2 yaptı ve puanını 6’ya çıkardı.

Turgutlu Yıldırım Bayazıt Kapalı Spor Salonu’nda oynanan müsabakada Seramiksan, Karşıyaka’ya 3 sette de üstünlüğünü kabul ettirdi ve haftayı kayıpsız atlattı. Karşılaşmayı Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Manisa İl Gençlik ve Spor Müdürü Savaş Duman, Seramiksan A.Ş. sahipleri Bilgehan-Hakan Demirdöver, kulüp başkanı Bülent Erkul, siyasi parti temsilcileri ve her iki takımın yöneticileri takip etti. Seramiksan taraftarları yeni salonu doldururken yer yer boşluklar kaldı, 30 kişilik Karşıyaka taraftarı da takımlarını deplasmanda yalnız bırakmadı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan ve Nizetich’in etkili servis oyunuyla rakibine şans tanımayan Seramiksan ilk seti 25-10 kazanarak durumu 1-0’a getirdi. İkinci ve üçüncü setlerde Karşıyaka zaman zaman oyuna ortak olsa da Seramiksan buna şans tanımadı ve ikinci seti 25-18, üçüncü seti de 25-19 ve maçı da 3-0 kazanarak 2’de 2 yaptı. 6 puana yükselen kuğular maç sonunda taraftarıyla buluştu ve birlikte tezahürat yaptı.

Editör: TE Bilişim