Oyunu okuyamayan Fatih tekke, elimizdeki puanları Altınordu’ya armağan etti. 10 kişi oynamalarına rağmen zor zeminde sahada özveriyle mücadele eden futbolcuların emeği de hiç oldu!
 
KRİTİK YENİLGİNİN
FATURASI TEKKE’YE!
 

MUSTAFA TATLI
Grandmedical Manisaspor, konuk ettiği Altınordu'ya 2-1 yenilmekten kurtulamadı. Ağır zeminde oynanan maçta Manisaspor'un golünü Perovic atarken, konuk ekibin gollerini Kerim Avcı pen. ve Mirkan Aydın attı. Siyah-Beyazlı ekipte Mustafa Sevgi, Altınordu'da ise Caner Aktaş çift sarıdan kırmızı kart gördü. Alt sıralardan kurtulma adına kritik bir yenilgi alan Manisaspor, bu sonuçla 8 puanda kaldı.
YORULAN TAKIMA OYUNCU DEĞİŞİKLİĞİ YAPMAKTA GECİKTİ
Uzun süre 10 kişi oynayan Manisaspor, ikinci yarıda durumu 1-1’e getirmesine rağmen maçı teknik direktör Fatih Tekke’nin elleriyle verdi. 51’de Perovic’le golü bulduktan sonra rakip takım, kalemizde baskı kururken, Siyah-Beyazlılar, oldukça yoruldu. Üstelik bu esnada Altınordu da 10 kişi kalınca, maç iyice lehimize dönecekken, genç teknik adam, oyuncu değişikliği yapmamakta ısrar etti. Oyun, uzun süre Göktuğ ile Altınordu arasında oynandı. Göktuğ, üst üste pozisyonlar çıkarırken, takımın mutlak oyuncu değişikliği hamlesine ihtiyaç duyduğu anlarda geç kalan Tekke, “bağıra bağıra gelen ikinci golü” adeta seyretti. Tekke’nin, orta sahada yorulan birçok oyuncunun değişmesi gerektiği anlarda oyuna dinamizm katacak Metin Yüksel’i yanında oturtması, taktiksel skandal olarak nitelendirildi. Altınordu’nun teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, zamanında yaptığı oyuncu değişikliklerinin semeresini alırken, Tekke, ilk oyuncu değişikliğini 77’de yaptı ama puanlar çoktan uçup gitti.

Editör: TE Bilişim