ÖZEL HABER: MUSTAFA TATLI
Manisaspor’da Hasan Ahmet Sarı fırtınası esiyor. Sezon başında 1461 Trabzon’dan takıma dahil edilen tecrübeli forvet, bu sezon attığı kritik gollerle Manisaspor’u sırtladı. Gümüşhanespor deplasmanında takıma belki de şampiyonluğu getiren golü atan Hasan Ahmet, taraftarların sevgilisi oldu.

4 GOLÜ DE BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ
Bu sezon 20 maçta sadece 790 dakika süre alabilen 23 yaşındaki forvet, ilk olarak kupada deplasmanda oynanan İstanbulspor maçında sahne almış, 83. dakikada topu filelerle buluşturup Manisaspor’u bir üst tura çıkararak kulübe maddi katkı sağlamıştı. Daha sonra çok önemli Ankaragücü deplasmanında 46. dakikada oyuna giren Hasan Ahmet, 51. dakikada sahne alarak durumu 1-1’e getirmiş, takımın 2-1’lik galibiyetinde büyük pay sahibi olmuştu. Hasan Ahmet, Bucaspor maçında da rakibin tüm riskleri aldığı son 5 dakikada oyuna girmiş, skoru 2-0’a getiren isim olmuştu. Etkili forvet bu kez şampiyonluğun dönüm maçında sonradan oyuna girmesine rağmen Gümüşhanespor’u 78. dakikada attığı kafa golüyle yıktı ve takıma liderliği getiren oyuncu oldu.

ÇİFTE ŞAMPİYONLUĞA ÇOK YAKIN
Geçen sezon 1461 Trabzon ile Play-Off’tan PTT 1. Lig’e yükselme sevinci yaşayan Hasan Ahmet Sarı, bu kez de Manisaspor formasıyla doğrudan şampiyonluğa yakın. Tarzan, Sivas Belediyespor engelini aşarsa Hasan Ahmet de 2. Lig’in “Bay Şampiyon”u olarak anılacak.

 
Editör: TE Bilişim